Έτσι θα είναι ο Master Yoda σε νεαρότερη ηλικία στο Star Wars: The High Republic (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η αποκάλυψη που ανεβάζει το hype για τη νέα σειρά comic
01 Σεπτεμβρίου 2020 18:44
Έτσι θα είναι ο Master Yoda σε νεαρότερη ηλικία στο Star Wars: The High Republic (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ανεξερεύνητα μυστήρια του lore του Star Wars και ναι, αναφερόμαστε στον Master Yoda και το αινιγματικό είδος του. Μπορεί να μάθαμε μερικά περισσότερα πράγματα για το ανώνυμο είδος του μέσα από το The Mandalorian -και θα μάθουμε πολλά παραπάνω λόγω του The Child aka Baby Yoda- αλλά τώρα έρχεται μια ακόμη αποκάλυψη για τον θρυλικό Master του Jedi Order. 

H Lucasfilm ετοιμάζεται για το λανσάρισμα μιας σειράς πολυμέσων με την επωνυμία Star Wars: The High Republic, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2021 και θα διαδραματίζεται αιώνες πριν την prequel τριλογία και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων comics και novels -ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν οι νέες ταινίες θα συνδεθούν με αυτά. Έτσι, η Lucasflim αποκάλυψε μπόλικο concept art από το The High Republic στα οποία βλέπουμε για πρώτη φορά έναν νεαρό Master Yoda. Δείτε προς το παρόν τα αποκαλυπτικά σκίτσα του Star Wars.com:

Ο συγγραφέας της σειράς κόμικ, Daniel Jose Older, αναφέρει πως θα τον δούμε περισσότερο ως δάσκαλο, να νοιάζεται για τους μαθητές του, ενώ επιβλέπει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης νεαρών Jedi σε όλον τον γαλαξία.

"Ο Yoda δεν είναι τόσο δα νέος, περίπου 700 ετών είναι εδώ αντί 900 ετών. Ακόμα και έτσι τον απεικονίζουμε με πολύ διαφορετικό ρουχισμό και ίσως παραπάνω από μια νέα Jedi ρόμπα." αποκαλύπτει ο Troy Alders, art director της Lucasfilm. 

Πώς σας φαίνεται ο κατά 200 χρόνια νεαρότερος Master Yoda και η ενδυμασία του κατά την Χρυσή Εποχή της Δημοκρατίας και των Jedi; Οι Star Wars fans να δώσουν το παρών στα σχόλια. 

Tags: