Καθυστέρηση και για την 2η σεζόν του The Promised Neverland

Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού
24 Απριλίου 2020 12:13
Καθυστέρηση και για την 2η σεζόν του The Promised Neverland

Από τη στιγμή που αμέτρητα κράτη ανά τον κόσμο εφάρμοσαν την καραντίνα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, λογικό και επόμενο είναι αρκετές βιομηχανίες να αναγκαστούν να διακόψουν την λειτουργία τους, με αποτέλεσμα πολλά projects να καθυστερούν. Όπως σας έχουμε μεταφέρει, η anime βιομηχανία έχει επηρεαστεί αρκετά από αυτή την κατάσταση και έτσι πολλά στούντιο αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν τις σειρές αλλά και ταινίες που ετοιμάζουν. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί τώρα και η δεύτερη σεζόν του The Promised Neverland.

Το anime είχε προγραμματιστεί να κάνει την επιστροφή του τον ερχόμενο Οκτώβριο, όμως τα σχέδια του στούντιο άλλαξαν μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η ομάδα να πάρει μία δύσκολη απόφαση και να καθυστερήσει την πρεμιέρα του. Το καλό είναι πως η ομάδα αντιλαμβάνεται την ανυπομονησία των fans και κατάφερε μέσα από όλη αυτή την κρίση να μοιραστεί την επόμενη ημερομηνία. Με τα νέα δεδομένα, η δεύτερη σεζόν του The Promised Neverland θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2021.

Αν αλλάξει κάτι πάνω στο θέμα θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση, όμως, όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή.