Το νέο trailer της ολοκαίνουργιας Pokémon anime ταινίας έφερε αυτό που περιμένατε!

Νέες περιπέτειες και ένα νέο μυθικό Pokémon
28 Φεβρουαρίου 2020 15:26
Το νέο trailer της ολοκαίνουργιας Pokémon anime ταινίας έφερε αυτό που περιμένατε!

Πριν αρκετό καιρό σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση πως η επόμενη μεγάλη anime Pokémon ταινία αποκαλύφθηκε. Αυτή βαφτίστηκε Pokémon the Movie: Coco, όμως δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, παρά ένα μικρό teaser trailer. Τώρα, δύο νέα trailers είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για την επερχόμενη anime ταινία. Όπως θα δείτε και εσείς, στο Pokémon the Movie: Coco ο Ash με τον Pikachu συναντούν ένα νεαρό παιδί ονόματι Coco που έμαθε μόνο του να ζει μέσα στο δάσος. Όμως, ο Coco όχι απλά είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, αλλά αντιθέτως νομίζει ότι είναι ένα Pokémon.

Ο τρόπος που μεγάλωσε θυμίζει αρκετά τον Ταρζάν, μιας και χρησιμοποιήσει την ίδια ακριβώς περίπου φιλοσοφία για να ταξιδεύει στη ζούγκλα, ενώ αναφέρει συνέχεια πως το Zarude είναι ο πατέρας του. Για όσους το έχασαν, το Zarude είναι το νέο μυθικό Pokémon που θα προστεθεί μάλιστα και στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Ενώ όλα κυλούν ομαλά, λοιπόν, και ο Ash αποκτά ένα νέο φίλο, μία νέα απειλή έρχεται για να βάλει το δάσος, αλλά και τα Pokémon που κατοικούν σε αυτό σε κίνδυνο. Έτσι, ο Ash μαζί με το νέο του φίλο πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Παρακάτω θα βρείτε τα δύο trailer από την επερχόμενη anime ταινία του franchise. Το Pokémon the Movie: Coco θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.