Ημερομηνία πρεμιέρας για το Psycho-Pass 3: First Inspector - Ετοιμαστείτε για το απόλυτο οργουελικό θρίλερ

Το διάσημο anime επιστρέφει με μία νέα ταινία
22 Φεβρουαρίου 2020 15:03
Ημερομηνία πρεμιέρας για το Psycho-Pass 3: First Inspector - Ετοιμαστείτε για το απόλυτο οργουελικό θρίλερ

Το Psycho-Pass είναι ένα από τα διασημότερα ονόματα στον χώρο των anime. Η σειρά ξεκίνησε την προβολή της το 2012 δια χειρός Production I.G., ενώ δύο χρόνια αργότερα έφτασε και ο δεύτερος κύκλος του anime. Μάλιστα, το 2015 κυκλοφόρησε και μία anime ταινία, ενώ το 2019 την πρεμιέρα της έκανε το Psycho-Pass: Sinners of the System, μία τριλογία anime ταινιών.

Εδώ και αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη βρισκόταν και το Psycho-Pass 3: First Inspector, μία νέα anime ταινία που θα μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον οργουελικό κόσμο που αγαπήσαμε μέσα από ένα ψυχολογικό θρίλερ φαντασίας. Το μόνο που δεν γνωρίζαμε ήταν πότε ακριβώς το νέο φιλμ θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με το ίδιο το στούντιο, το Psycho-Pass 3: First Inspector κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Ιαπωνίας, ενώ το streaming της ταινίας θα αναλάβει το Amazon Prime και στην Ιαπωνία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες.

Όσοι θέλετε, λοιπόν, να ζήσετε ακόμη ένα ψυχολογικό θρίλερ στον κόσμο του Psycho-Pass, θα χρειαστεί να κάνετε μερικούς μήνες υπομονή.