Η νοσταλγία “χτυπάει κόκκινο” – Νέο trailer για την anime ταινία του Digimon

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες μεγαλώνουν
18 Δεκεμβρίου 2019 15:13
Η νοσταλγία “χτυπάει κόκκινο” – Νέο trailer για την anime ταινία του Digimon

Η ημερομηνία πρεμιέρας για το Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna, η επερχόμενη anime ταινία στο θρυλικό franchise βρίσκεται μόλις δύο μήνες μακριά μας. Με την αναμονή να έχει χτυπήσει “κόκκινο”, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της ταινίας δημοσίευσε ένα νέο trailer. Το νέο βίντεο εκτός του ότι θα σας ξυπνήσει τις παιδικές σας αναμνήσεις, προετοιμάζει το έδαφος για τα γεγονότα που πρόκειται να δούμε.

Στο Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna θα δούμε τον Taichi που βρίσκεται ακόμη στα μαθητικά του χρόνια. Όμως, όσο περνάει ο καιρός εκείνος, αλλά και οι φίλοι του μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Αυτό όμως ένα μεγάλο αρνητικό. Από την στιγμή που οι DigiDestined γίνονται ενήλικες, η σχέση τους και η συνεργασία με τα Digimon επηρεάζεται και ξεκινά σιγά-σιγά να εξαφανίζεται.

Δείτε το παρακάτω trailer και μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα anime ταινία. Το Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας την 21η Φεβρουαρίου 2020.