Φουντώνουν οι φήμες για μία νέα live-action ταινία του Dragon Ball

Οι διάσημοι Saiyans έρχονται και στη μεγάλη οθόνη;
03 Δεκεμβρίου 2019 15:33
Φουντώνουν οι φήμες για μία νέα live-action ταινία του Dragon Ball

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μία “μόδα” όπου πολλά anime καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο τους και στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου μέσω κάποιας live-action μεταφοράς. Bleach, Death Note, Kakegurui και πολλές ακόμη σειρές έχουν “γεννήσει” τις δικές τους live-action ταινίες και οι fans είχαν και συνεχίζουν να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για αυτές. Όμως, το “live-action” σαν όρος δεν είναι κάποια άγνωστη λέξη για την κοινότητα του διάσημου Dragon Ball.

Στο παρελθόν κυκλοφόρησε το Dragonball Evolution, μία ταινία που επιβεβαίωσε τις ανησυχίες των fans, μιας και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ελπίδες για μία νέα live-action ταινία τελείωσαν. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες πως καθοδόν βρίσκεται μία νέα Dragon Ball live-action ταινία. Το θέμα είναι πως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια δόση αλήθειας σε αυτές. Τώρα, “λάδι στην φωτιά” έρχεται να βάλει ο Daniel Richtman, ένας συγγραφέας που ναι μεν δεν έχει καμία σχέση με τα anime, αλλά έχει τρομερή επαφή με τον κόσμο των κόμικ.

Ο Richtman μέσω του Twitter έγραψε το εξής:

Επιτέλους μία Dragon Ball ταινία?!?!

Το παραπάνω από μόνο του δεν λέει φυσικά τίποτα, μιας και δεν γνωρίζουμε καν την πηγή που τον ενημέρωσε για αυτό. Όμως, αν λάβουμε υπόψιν το ιστορικό του συγγραφέα, τότε θα πρέπει να δώσουμε ένα μικρό ενδιαφέρον. Στο παρελθόν ο Richtman έκανε δηλώσεις για την Ghost Rider σειρά του Hulu που εν τέλει βγήκαν αληθινές, ενώ έχει προβλέψει και πολλά ακόμη πράγματα. Σίγουρα, τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από απλές φήμες που δεν πρέπει με τίποτα να λάβουμε υπόψη. Όμως, το ερώτημα παραμένει. Θα υπάρξει νέα ταινία Dragon Ball; Θα δούμε και πάλι τον Goku και τους υπόλοιπους saiyans στην μεγάλη οθόνη; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μόνο ο χρόνος μπορεί να δώσει.

Tags: