Magic Order: Trailer για την πρώτη σειρά comic του Netflix

Δια χειρός του Mark Millar
31 Μαΐου 2018 12:23
Magic Order: Trailer για την πρώτη σειρά comic του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer για το The Magic Order, την νέα σειρά comic που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την εν λόγω streaming πλατφόρμα σε δύο εβδομάδες από τώρα, δηλαδή στις 13 Ιουνίου του 2018.

Πρόκειται για το πρώτο project του συγκεκριμένου είδους που ετοιμάζει το παραπάνω δίκτυο, με δημιουργούς τον Mark Millar και τον Olivier Coipel. Το εγχείρημα αυτό συνδυάζει κάτι από τον κόσμο του φανταστικού και κάτι από αυτόν της μαφίας. Οι πιο ισχυρές οικογένειες μάγων που μετρούν συνολικά πέντε γενιές από την εμφάνισή τους καλούνται να προστατέψουν την πόλη τους από κάποιον που σιγά σιγά δολοφονεί δικούς τους ανθρώπους. Και ενώ προσπαθούν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους ζώντας φαινομενικά μία φυσιολογική ζωή, ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν φρικτά εγκλήματα από έναν αδιόρατο εχθρό ο οποίος απειλεί να φέρει το απόλυτο σκοτάδι και το χάος στην μικρή τους κοινότητα.

Πάντως δεν αποκλείεται το The Magic Order να ζωντανέψει με την μορφή μίας live-action παραγωγής δεδομένου ότι και άλλες δουλειές του Millar έχουν διασκευαστεί σε φιλμ συμπεριλαμβανομένων του Wanted με τους James McAvoy και Angelina Jolie, καθώς, επίσης και του Kingsman με τους Colin Firth και Taron Egerton, αλλά και του Kick Ass με τον Aaron Taylor-Johnson. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: