One Piece - Netflix: Η νέα αφίσα κυκλοφορεί με τη live-action βερσιόν του Going Merry

Κλεφτή ματιά στο εμβληματικό πλοίο της σειράς-διασκευής του Netflix
29 Μαΐου 2023 23:46
One Piece - Netflix: Η νέα αφίσα κυκλοφορεί με τη live-action βερσιόν του Going Merry

Κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο και τα social media η νεότερη teaser αφίσα της σειράς One Piece του Netflix, η οποία πριν από αρκετές μέρες είχε διαρρεύσει μέσω ενός ιαπωνικού περιοδικού σε χαμηλή ανάλυση. 

Πλέον η αφίσα αποκαλύπτεται πλήρως και σε αυτή απεικονίζεται η live-action βερσιόν του "Going Merry" του πλοίου του Luffy και των υπόλοιπων Straw Hat Pirates, ενώ συνοδεύεται από τη λεζάντα "Οι Πειρατές έρχονται". 

Μια fanpage σελίδα του One Piece στο Twitter ανέβασε μια συγκριτική φωτογραφία με την anime και την live-action βερσιόν του Going Merry, με σκοπό να αναδείξει τις διαφορές αλλά και το κατά πόσο πιστό στο αυθεντικό υλικό είναι. Δείτε την παρακάτω: 

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσατε και για το σημαντικό μήνυμα που είχε δημοσιεύσει ο δημιουργός του One Piece, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι η σειρά βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής της. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προλάβει το 2023 με το οποίο έχει δώσει ραντεβού με τους fans και την υπηρεσία του Netflix. 

Η πλοκή του One Piece με όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα: Η 1η σεζόν θα καλύψει το East Blue Arc του manga. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθεί στον Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα τεράστιο ταξίδι ως πειρατής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να τρώει και το “devil fruit” που του έδωσε την εμβληματική ικανότητά του που του επιτρέπει να είναι το «παιδί λάστιχο».

Εμπνευσμένος από τον παιδικό του ήρωα, τον Shanks, με το κεφάλι ψηλά και ένα μεγάλο όνειρο, ο Luffy θα ξεκινήσει να το ταξίδι του για να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Πρωταγωνιστούν οι Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Προς το παρόν γνωρίζουμε επίσημα ότι η One Piece σειρά του Netflix θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023.