Bleach: Το Part 2 του Thousand-Year Blood War αποκαλύπτεται και έχει ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε γιατί θα το δείτε στις αρχές του Ιουλίου
29 Μαΐου 2023 18:53
Bleach: Το Part 2 του Thousand-Year Blood War αποκαλύπτεται και έχει ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Vinmedia έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Bleach: Thousand-Year Blood War Part 2, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Ιούλιο με τον υπότιτλο “The Separation”. Η αναμονή επιτέλους τελειώνει και ο Ichigo Kurosaki είναι πλέον πανέτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή.

Οι πληροφορίες για το Part 2 είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι καλύψει το τελευταίο arc της ιστορίας του manga, καθώς προμηνύει μια επερχόμενη σύγκρουση αφού ο Yhwach βάζει τον Uryū ως νέο κληρονόμο του. Ωστόσο, το επίσημο trailer θέλει να σας προετοιμάσει και για τους Soul Reapers ενάντια των Sternritters, ενώ παράλληλα ο Ichigo θα έρθει αντιμέτωπος με τον Uryū.

Η Vinmedia ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας στο Twitter

Τη φωνή τους δανείζουν οι Masakazu Morita, Johnny Yong Bosch, Takayuki Sugô, Richard Epcar, Ryûsei Nakao, Aleks Le, Karen Strassman, Neil Kaplan, Terrence Stone, Binbin Takaoka, Akio Ôtsuka, Yûichirô Umehara, Robbie Daymond, Stephanie Sheh, Doug Erholtz, Steve Kramer, Christopher Swindle, Kentarô Itô και άλλοι.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από το Blood War, είχε περάσει πάνω από μία δεκαετία από την τελευταία φορά που είδαν οι fans το Bleach στην τηλεόραση.

Το Bleach: Thousand-Year Blood War Part 2 – The Separation θα παίξει στις 8 Ιουλίου. Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα στο Disney+, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα δείτε τα νέα επεισόδια τότε. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: