Λούφι ή Λάφι; Το Netflix σάς μαθαίνει πώς προφέρεται το όνομα του πρωταγωνιστή του One Piece

Ενόψει της live-action σειράς One Piece δια χειρός Netflix
05 Μαΐου 2023 19:00
Λούφι ή Λάφι; Το Netflix σάς μαθαίνει πώς προφέρεται το όνομα του πρωταγωνιστή του One Piece

Όσοι βλέπετε anime και ειδικά παρακολουθείτε το One Piece δε θα έχετε απορία για το πώς προφέρεται το όνομα του Monkey D. Luffy, του πρωταγωνιστή της σειράς. Επειδή όμως το Netflix ετοιμάζει την δική του live-action σειρά του One Piece και θα τη δούμε πιθανότατα εντός του 2023, προετοιμάζει το έδαφος με viral υλικό για τα social media του. 

Σήμερα 5 Μαΐου είναι τα γενέθλια του Luffy -βάσει του lore του One Piece- και το Netflix μέσα από το Twitter του @NetflixGeeked ανέβασε ένα βίντεο όπου το cast της σειράς και ο σταρ της Iñaki Godoy, που υποδύεται την live-action βερσιόν του Luffy εξηγεί πως να...προφέρετε σωστά το όνομά του. 

Πώς προφέρεται τελικά; Θα το έχετε ακούσει άλλωστε πολλές φορές να τον φωνάζουν ως "Λάφι" ή ακόμη και "Λάφεη" αλλά η απάντηση είναι μία και βρίσκεται στο βίντεο παρακάτω. 

Ο Eiichiro Oda έστειλε πρόσφατα το δικό του μήνυμα προς όλους τους fans του One Piece μιλώντας για το ταξίδι του να ζωντανέψει ο κόσμος του σε κανονική σειρά. 

Η 1η σεζόν του One Piece στο Netflix θα καλύψει το East Blue Arc του manga. Έτσι, πρόκειται να επικεντρωθεί στον Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα τεράστιο ταξίδι ως πειρατής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να τρώει και το “devil fruit” που του έδωσε την εμβληματική ικανότητά του που του επιτρέπει να είναι το «παιδί λάστιχο».

Εμπνευσμένος από τον παιδικό του ήρωα, τον Shanks, με το κεφάλι ψηλά και ένα μεγάλο όνειρο, ο Luffy θα ξεκινήσει να το ταξίδι του για να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Το τεράστιο cast της live-action σειράς του One Piece

Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Το One Piece δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας ακόμη, αλλά το Netflix έχει επιβεβαιώσει ότι θα παίξει μέσα στο 2023.