Professor Oak: Ο ηθοποιός πίσω από το λατρεμένο χαρακτήρα αποσύρεται λόγω καρκίνου

Δυσάρεστα νέα για την υγεία του James Carter Cathcart
20 Απριλίου 2023 13:25
Professor Oak: Ο ηθοποιός πίσω από το λατρεμένο χαρακτήρα αποσύρεται λόγω καρκίνου

Ο James Carter Cathcart, ο αγαπημένος voice actor, γνωστός για τη δουλειά του στην αγγλική μεταγλώττιση του anime Pokémon, αποσύρθηκε επίσημα λόγω καρκίνου, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του, Martha.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Cathcart είναι μια πολύ αγαπητή προσωπικότητα στην κοινότητα των Pokémon, δανείζοντας τη φωνή του σε εμβληματικούς χαρακτήρες όπως ο Professor Oak, ο Gary Oak, ο Meowth και ο James από την Team Rocket. Είναι επίσης γνωστός στην κοινότητα των Sonic για τη φωνή του Vector the Crocodile στο Sonic X και στο παιχνίδι Shadow the Hedgehog.

Ο Cathcart διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό του νωρίτερα φέτος και έκτοτε έχει υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες. Δυστυχώς, οι όγκοι του δεν ανταποκρίθηκαν τόσο καλά όσο αναμενόταν, γεγονός που τον οδήγησε σε μια πιο επιθετική προσέγγιση χημειοθεραπείας. Σε μια συγκινητική δημοσίευση στη Caring Bridge σελίδα του Cathcart, η Martha αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της αποφάσισε να αποσυρθεί από την προσαρμογή σεναρίων και τις μεταγλωττίσεις για την Pokémon USA, μετά την ολοκλήρωση της 25ης σεζόν του Pokemon: Ultimate Journeys.

Η οριστική θεραπεία του Cathcart θα ξεκινήσει γύρω στην 1η Μαΐου, περιλαμβάνοντας ακτινοθεραπεία πέντε ημέρες την εβδομάδα για επτά εβδομάδες και σποραδικές χημειοθεραπείες. Το ζευγάρι θα παρέχει ενημερώσεις στη Caring Bridge σελίδα του Cathcart για τους fans που επιθυμούν να ενημερώνονται για την πρόοδό του. Φυσικά, η κοινότητα των Pokémon στέκεται ήδη ενωμένη πίσω από τον Cathcart καθώς αντιμετωπίζει αυτό το δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του, με πολλά μηνύματα υποστήριξης στα social media.

Tags: