Resident Evil: Death Island – Το νέο trailer έχει ζόμπι, τέρατα και γνωστούς χαρακτήρες

Η νέα CG-animated ταινία θα παίξει πρώτα στην Ιαπωνία
11 Απριλίου 2023 15:41
Resident Evil: Death Island – Το νέο trailer έχει ζόμπι, τέρατα και γνωστούς χαρακτήρες

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα του Resident Evil: Dead Island και μόλις τώρα, η Capcom, σε συνεργασία με το στούντιο Kadokawa, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο trailer της CG-animated ταινίας.

Το νέο βίντεο δείχνει μεταξύ άλλων και μερικές νέες σκηνές που δεν είχαν παρουσιαστεί στο πρώτο teaser και ξεκινάει αυτή τη φορά με τον Leon S. Kennedy πάνω στη μηχανή του. Ωστόσο θα δείτε και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από το θρυλικό franchise της ιαπωνικής εταιρίας, όπως τον Chris και την Jill Valentine.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom), ενώ το σενάριο έγραψε ο Makoto Fukami. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Death Island είναι sequel του πρόσφατου Resident Evil: Vendetta, με τον Leon S. Kennedy να βρίσκεται σε μια νέα αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor.

Παρακολουθήστε το νέο trailer του Death Island

 

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το μόνο κοινό σημείο των θυμάτων είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται στο νησί, όπου τους περιμένει ένας νέος τρόμος.

Στο Death Island θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το επιτυχημένο franchise της Capcom, μεταξύ άλλων τους Leon, Chris, Jill και Claire.

Το Resident Evil: Death Island θα παίξει στην Ιαπωνία στις 7 Ιουλίου, αλλά μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας.