Netflix: Γεγονός η πρώτη animated σειρά του Stranger Things

Το σύμπαν επεκτείνεται και στον κόσμο του anime
10 Απριλίου 2023 22:47
Netflix: Γεγονός η πρώτη animated σειρά του Stranger Things

Το ότι το Netflix ετοιμάζει μια επιθετική επέκταση του σύμπαντος του Stranger Things, το γνωρίζουμε εδώ και καιρό, με τον σκηνοθέτη του σειράς, Shawn Levy, να έχει αποκαλύψει ότι χτίζεται το "Stranger Things Cinematic Universe" στα πρότυπα του MCU της Marvel Studios. Όλα αυτά φυσικά ενόψει της 5ης και τελευταίας σεζόν της πιο επιτυχημένης αγγλόφωνης σειράς του Netflix. 

Τώρα, το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη animated σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι σε συμπαραγωγή της Upside Down Pictures των δημιουργών Matt και Ross Duffer και της Flying Bark Productions, η οποία πρόσφατα χάρισε την ταινία κινουμένων σχεδίων με τα Χελωνονιντζάκια με τίτλο "Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie" στο Netflix. 

Ωστόσο, τίποτα παραπάνω δεν έγινε γνωστό για την πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων στο σύμπαν του Stranger Things, με τους δημιουργούς να κρατάνε όλα τα χαρτιά τους κλειστά προς το παρόν. Το μόνο που θέλησαν να πουν οι Duffer Brothers για αυτή είναι πως "εμπνέεται από τα καρτούν του Σαββατοκύριακου" που έβλεπαν μικροί. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσαν: 

"Πάντα ονειρευόμασταν μια σειρά κινουμένων σχεδίων "Stranger Things" στο πνεύμα των σαββατιάτικων καρτούν που μεγαλώσαμε με αγάπη και το να βλέπουμε αυτό το όνειρο να υλοποιείται ήταν κάτι το συναρπαστικό. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από αυτό που έχει επινοήσει ο Eric Robles και η ομάδα του. Τα σενάρια και το εικαστικό είναι απίστευτα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας! Η περιπέτεια συνεχίζεται..."

Παράλληλα, αναπτύσσεται και η πρώτη live-action spinoff σειρά του Stranger Things, την οποία οι Duffer Brothers έχουν αποκαλύψει ότι θα είναι "εντελώς διαφορετική" από την πρωτότυπη σειρά. 

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε επισήμως πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5.