Γνωρίστε καλύτερα τη νέα σειρά των Pokémon μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί θα παίξει πρώτα στην Ιαπωνία
07 Απριλίου 2023 19:31
Γνωρίστε καλύτερα τη νέα σειρά των Pokémon μέσα από το ολοκαίνουργιο trailer

Η The Pokémon Company κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer για το Pokémon Horizons, το οποίο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για το franchise στις 14 Απριλίου. Το νέο anime θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στην Ιαπωνία και αργότερα στα μέρη μας και θα έχει όχι ένα, αλλά δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Η Liko και ο Roy είναι τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς και το Horizons αναμένεται να σας ταξιδέψει μέχρι το Paldea Region. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε και ολοκαίνουργια πλάσματα από τα πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo, τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, όπως είναι τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly.

Το νέο trailer του Pokémon Horizons

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σειρά, σύμφωνα με την περίληψη του πρόσφατου trailer

Βάλτε πλώρη για ένα νέο ταξίδι στο Pokémon Horizons: The Series! Ακολουθήστε την Liko και τον Roy καθώς ξετυλίγουν τα μυστήρια που τους περιβάλλουν και συναντούν τον Friede, τον Captain Pikachu, τον Amethio και άλλους κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών περιπετειών τους!

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται ότι η Liko, η κεντρική πρωταγωνίστρια σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με τον Ash, αφού στο πρώτο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του χαρακτήρα. Μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα αν πατήσετε εδώ.

Το Pokémon: Horizons θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στην Ιαπωνία, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για τη Δύση.