Jujutsu Kaisen: Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν και ανεβάζει το hype στα ύψη!

Θα παίξει στην Ιαπωνία τον Ιούλιο
25 Μαρτίου 2023 14:18
Jujutsu Kaisen: Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν και ανεβάζει το hype στα ύψη!

Κυκλοφόρησε το νέο trailer από τη 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen, το οποίο θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα στο καλοκαίρι. Το νέο κεφάλαιο ετοιμάζεται εδώ και καιρό και αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτικό μετά την επιτυχία που γνώρισε ο 1ος κύκλος.

Τo manga του Gege Akutami αγαπήθηκε από το κοινό και η σειρά ήρθε και «εκτόξευσε» την επιτυχία αυτή. Ο Yuji Itadori και το υπόλοιπο crew ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και το νέο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στην Ιαπωνία από τις αρχές του Ιουλίου και θα τρέχουν για δύο cours. Μάλιστα, θα επικεντρώνεται στα Gojo’s Past και Shubuya Incident arcs του manga.

Το Jujutsu Kaisen παίζει μέσα από το Crunchyroll, ενώ πρόσφατα είδαμε και τη νέα ταινία ονόματι “Jujutsu Kaisen 0” και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Μερικές πληροφορίες για το Jujutsu Kaisen 0: Η anime ταινία ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Για την ιστορία, το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Η 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου στην Ιαπωνία. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: