Pokémon: Η σειρά αποχαιρετάει τον Ash και τον Pikachu με τον πιο γλυκό τρόπο – Δείτε βίντεο

Ήρθε το τέλος για το αχτύπητο δίδυμο
24 Μαρτίου 2023 17:33
Pokémon: Η σειρά αποχαιρετάει τον Ash και τον Pikachu με τον πιο γλυκό τρόπο – Δείτε βίντεο

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λέει ο σοφός λαός και τώρα είναι η ώρα που ο Ash Ketchum, ο αγαπητός πρωταγωνιστής των Pokémon, θα σας αποχαιρετήσει μια για πάντα (;). Έτσι λοιπόν, όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η anime σειρά με τον Ash θα τελειώσει, αλλά το franchise θα συνεχιστεί κανονικά με νέα πρόσωπα.

Πριν από μερικές ώρες έπαιξε το τελευταίο επεισόδιο του Pokémon: Aim To Be A Pokémon Master στην Ιαπωνία, στο οποίο όλοι οι fans συντονίστηκαν και είδαν το μεγάλο φινάλε. Φαίνεται ότι ο Ash μαζί με τον Pikachu ολοκλήρωσαν τις περιπέτειές τους μετά από σχεδόν 26 χρόνια και πολλά επεισόδια. Μάλιστα, ο Ash χαιρέτησε τους καλούς του φίλους Misty και Brock, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και με τον Pidgeot.

Δείτε την τελευταία σκηνή με τον θρυλικό Ash Ketchum και τον Pikachu να αποχαιρετούν ουσιαστικά τη σειρά:

Φυσικά, το Twitter «πήρε φωτιά» τις τελευταίες ώρες με χιλιάδες fans της σειράς να αποχαιρετούν το αγαπημένο του δίδυμο. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε αν τους δείτε ξανά σε κάποια άλλη σειρά, αλλά ο σκηνοθέτης, Kunihiko Yuyama, είχε πει στο παρελθόν ότι υπάρχει μια πιθανότητα.

Δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξουν τα τελευταία επεισόδια της σειράς στα μέρη μας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν μέσα στο 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: