Pokémon χωρίς Ash: Το πρώτο trailer της νέας σειράς είναι εδώ και μάθαμε τον τίτλο της

Πρώτη ματιά στην μετά-Ash εποχή των σειρών των Pokemon!
24 Μαρτίου 2023 15:02
Pokémon χωρίς Ash: Το πρώτο trailer της νέας σειράς είναι εδώ και μάθαμε τον τίτλο της

Η The Pokémon Company κυκλοφορούσε το επίσημο trailer της πρώτης σειράς των Pokémon στην μετά-Ash Ketchum εποχή, το οποίο είναι αποκαλυπτικό και προβλήθηκε αμέσως μετά τελευταίο επεισόδιο του "Pokémon Ultimate Journeys", που έκλεισε μια για πάντα το κεφάλαιο Ash και Pikachu που μεγάλωσε γενιές και γενιές. 

Για πρώτη φορά, μετά από 26 χρόνια, θα έχουμε μια νέα βασική Pokémon σειρά χωρίς τους Ash-Pikachu, αλλά με ολόφρεσκους πρωταγωνιστές τους Liko και Roy και όπως αποκάλυψε το trailer θα ονομάζεται "Pokémon Horizons". Στο trailer φαίνεται πως η Liko λαμβάνει ένα μενταγιόν με μυστηριώδεις δυνάμεις (από κάποιον που δε βλέπουμε), οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. 

Η νέα αυτή σειρά θα διαδραματίζεται στην Paldea region, επομένως θα δούμε πλάσματα από τις πρόσφατες προσθήκες των Pokémon Scarlet και Violet. Ως starter Pokémon θα πρωταγωνιστούν τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Στην περίληψη του trailer δίνεται και η σύνοψη της σειράς που αναφέρει: "Βάλτε πλώρη για ένα νέο ταξίδι στο Pokémon Horizons: The Series! Ακολουθήστε την Liko και τον Roy καθώς ξετυλίγουν τα μυστήρια που τους περιβάλλουν και συναντούν τον Friede, τον Captain Pikachu, τον Amethio και άλλους κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών περιπετειών τους!"

Δείτε το trailer της σειράς Pokémon Horizons: 

Όσον αφορά τη νέα σειρά θα υπάρχουν και τα starters Μάλιστα, πολλοί fans θεωρούν ότι η Liko σχετίζεται με τον Ash κατά κάποιον τρόπο, αφού στο πρόσφατο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του Ash.

Το Pokémon: Horizons θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στην Ιαπωνία, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για τη Δύση, καθώς το νεότερο trailer αναφέρει απλώς ότι "έρχεται το 2023". 

Tags: