Αυτή είναι η ολοκαίνουργια σειρά των Pokémon και έρχεται σύντομα στο Netflix

Είναι stop-motion
27 Φεβρουαρίου 2023 17:12
Αυτή είναι η ολοκαίνουργια σειρά των Pokémon και έρχεται σύντομα στο Netflix

Κατά τη διάρκεια του Pokémon Day 2023, η The Pokémon Company ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια σειρά που θα έρθει στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Pokémon Concierge (Πόκεμον: Κονσιέρζ), μία stop-motion σειρά που αναμένεται να κυκλοφορήσει “πολύ σύντομα” στην streaming υπηρεσία.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία των Pokemon που έχει επιμεληθεί το Dwarf Animation Studio, γνωστό από δουλείες του στα Monsters at Work, Trash Truck και άλλες σειρές. Μάλιστα, το Netflix δημοσίευσε και την πρώτη αφίσα της σειράς, στην οποία βλέπουμε τον Psyduck να «αράζει» σε μια παραλία με μία χαρακτήρα ονόματι, Haru.

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Μια παραγωγή του Netflix και της The Pokémon Company, το "Πόκεμον: Κονσιέρζ" αφηγείται την ιστορία της Χάρου, υπεύθυνης υποδοχής στο θέρετρο των Πόκεμον, και τις αλληλεπιδράσεις της με τα Πόκεμον και τους ιδιοκτήτες τους που το επισκέπτονται.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Pokémon Concierge, αλλά στην αφίσα βλέπουμε την υπηρεσία να λέει “σύντομα”. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix συνεργάζεται με την The Pokémon Company, καθώς και στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει μαζί διάφορα projects.

Δείτε το trailer παρακάτω.