Pokémon: Συγκινεί η νέα ματιά στο τελευταίο επεισόδιο με τον Ash (ΦΩΤΟ)

Το ταξίδι του Ash τελειώνει σύντομα
26 Φεβρουαρίου 2023 13:10
Pokémon: Συγκινεί η νέα ματιά στο τελευταίο επεισόδιο με τον Ash (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε καιρό τώρα πως μετά από 25 και πλέον χρόνια ο Ash Ketchum θα αφήσει πίσω του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Pokémon.

Τα τελευταία επεισόδια του "Pokémon: Aim to be a Pokémon Master" δείχνουν πώς ο Ash συναντά παλιούς φίλους του από την πλούσια ιστορία των Pokémon, όπως το Butterfree, το Larpus και τον Squirtle, αλλά και αγαπημένους trainers όπως ο Brock και η Misty. 

Το τέλος το ταξιδιού του πλησιάζει και αυτό θα το δούμε στο 11ο επεισόδιο του "Aim to be a Pokémon Master", το οποίο είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στην Ιαπωνία στις 24 Μαρτίου. Σημειώστε το διότι τότε θα είναι η τελευταία φορά που ο Ash θα εμφανιστεί ως πρωταγωνιστής του Pokémon σόου. 

Τώρα, δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά στιγμιότυπα από το τελευταίο του επεισόδιο, με τίτλο "Rainbow and the Pokémon Master", τα οποία είναι χωρίς αμφιβολία συγκινητικά. 

Δείτε τα στιγμιότυπα από το τελευταίο επεισόδιο: 

Με την αποχώρησή του o Ash θα δώσει τη σκυτάλη σε δύο νέους trainers, τους Liko και Roy από την Paldea Region, οι οποίοι μαζί τους θα έχουν ένα "νέο Pikachu" τον Captain Pikachu, και μαζί τους έναν τρίτο trainer, ονόματι Friede. Η ταυτότητα των εχθρών τους όμως παραμένει μυστική και οι Pokémon fans ανυπομονούν να δουν εάν η Ομάδα Πύραυλος (Team Rocket) θα κάνει ένα δυναμικό comeback. 

H επόμενη σειρά των Pokémon θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στην Ιαπωνία, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πότε θα έρθει στη Δύση. 

Tags: