Pokémon: Ο Ash συναντάει δύο παλιόφιλους λίγο πριν το μεγάλο φινάλε! (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία για το οριστικό αντίο…
28 Ιανουαρίου 2023 14:54
Pokémon: Ο Ash συναντάει δύο παλιόφιλους λίγο πριν το μεγάλο φινάλε! (ΦΩΤΟ)

Ο Ash Ketchum μαζί με τον Pikachu και τους δύο παλιόφιλούς του, τον Brock και την Misty ετοιμάζονται να σας αποχαιρετήσουν μια για πάντα. Άλλωστε αυτό το ξέρουμε από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής των Pokémon σήκωσε το μεγάλο κύπελο και έγινε ο καλύτερος του κόσμου. Ωστόσο, πριν σας πει το τελευταίο αντίο, ο Ash συναντάει και πάλι κάποιους από τα παλιά.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν μείνει λίγα επεισόδια μέχρι να δείτε τους τίτλους τέλους του Pokémon Ultimate Journeys: The Series και μόλις έγινε γνωστό, ότι στα επόμενα επεισόδια, θα δείτε δύο Pokémon, που έχετε να δείτε καιρό. Ναι, ο Lapras, το αγαπητό Pokémon του νερού θα επιστρέψει ύστερα από πολλά χρόνια στην παρέα του Ash, αλλά δε θα είναι μόνος του, καθώς θα εμφανιστεί και ο αγαπητός σε όλους Squirtle.

Τις εικόνες δημοσίευσε η The Pokémon Company, όπου βλέπουμε τον Ash πάνω στον Lapras, αλλά και το “Squirtle Squad” έτοιμο για μάχη!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η ιστορία του Ash πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2023 και έχουν μείνει λιγότερα από δέκα επεισόδια στο Pokémon Ultimate Journeys: The Series για να γίνει αυτό. Μετά, η The Pokémon Company ετοιμάζει ένα καινούργιο σόου, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Paldea Region και θα έχει δύο νέα κεντρικά πρόσωπα.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η ιστορία του Ash θα κάνει ένα μεγάλο time jump και ότι ο ένας από τους δύο νέους χαρακτήρες είναι το παιδί του Ash. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στην Ιαπωνία. Όσον αφορά την Αμερική ή τα δικά μας μέρη, τα νέα επεισόδια του Ash θα καταφθάσουν αργότερα μέσα στο 2023.

Pokémon: Οι fans πιστεύουν ότι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η κόρη του Ash

Για την ιστορία, το λατρεμένο σόου προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ιαπωνικό δίκτυο TV Tokyo τον Απρίλιο του 1997. Συνολικά απαρτίζεται από 25 σεζόν και πάνω από 1200 επεισόδια, στα όποια πέρα από τον Ash και τον Pikachu, βλέπουμε και ένα εναλλασσόμενο cast από άλλους χαρακτήρες.

Tags: