Record of Ragnarok II: Το επίσημο trailer είναι εδώ με επικές μάχες λίγο πριν την πρεμιέρα

Πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου μόνο στο Netflix
23 Ιανουαρίου 2023 18:22
Record of Ragnarok II: Το επίσημο trailer είναι εδώ με επικές μάχες λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Netflix δημοσίευσε το 2ο επίσημο trailer από το Record of Ragnarok II (Τα Χρονικά του Ράγκναροκ II), το οποίο μπαίνει πλέον στη 2η φάση του και υπόσχεται να σας καθηλώσει με όλα αυτά που θα συμβούν.

Το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια καλύτερη ματιά από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν, αλλά και να σας ψήσει να το ξεκινήσετε τώρα, σε περίπτωση που δεν το έχετε παρακολουθήσει ακόμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το manga που δημοσιεύεται στο Monthly Comic Zenon έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα και η συνέχειά του, όπως λέει το Netflix, θα είναι επική.

Η επίσημη σύνοψη του “Τα Χρονικά του Ράγκναροκ II”

Η ανθρωπότητα ηττήθηκε, αλλά ο αγώνας για επιβίωση δεν έχει λήξει ακόμα. Στον κρίσιμο νέο γύρο, ένας άσπλαχνος θνητός θα αναμετρηθεί με τον επόμενο πανίσχυρο θεό.

Record of Ragnarok II: Το επίσημο trailer έφτασε και είναι “πορωτικό“

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:

Το πρωτότυπο επιτυχημένο μάνγκα έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο είδος του, συμπεριλαμβανομένου του Kono Manga ga Sugoi! το 2019 για τους άνδρες αναγνώστες, το εθνικό βραβείο προτεινόμενων κόμικ από υπαλλήλους βιβλιοπωλείων για το 2019 και το 2ο βραβείο Manga Shimbun!

Αυτόν τον έντονο κόσμο φέρνει στην οθόνη η Graphinica, το στούντιο κινουμένων σχεδίων πίσω από το "Juni Taisen: Zodiac War" και "Hello World", που έχει αποδώσει πολλές άγριες 3D CGI μάχες σε άνιμε όπως τα "Blade of the Immortal", "Promare" και "Girls und Panzer".

Οι 13 μάχες σώμα-με-σώμα ανάμεσα σε εκπροσώπους θεών και ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιβίωση της ανθρωπότητας ξεκινούν για άλλη μια φορά! Το αίμα ρέει και οι γροθιές φουντώνουν σε αυτές τις έντονες μάχες ισχυρών πεποιθήσεων!

Το anime θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το 1ο θα αποτελείται από 10 επεισόδια που θα κάνουν πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου, ενώ το 2ο μέρος (επεισόδια 11-15) θα έρθουν αργότερα. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.