Φινέας και Φερμπ: Επιστρέφει δυναμικά η λατρεμένη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney!

Έρχεται η αναβίωση της σειράς Phineas and Ferb με 40 νέα επεισόδια
15 Ιανουαρίου 2023 11:56
Φινέας και Φερμπ: Επιστρέφει δυναμικά η λατρεμένη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney!

Η Disney ανακοίνωσε την επιστροφή του "Φινέας και Φερμπ" ενός εκ των πιο λατρεμένων και καλύτερων σειρών κινουμένων σχεδίων της τελευταίας δεκαετίας. 

Η αναβίωση του Phineas and Ferb είναι γεγονός, λοιπόν, με τον δημιουργό του, Dan Povenmire, στο τιμόνι του project φυσικά. Έρχονται 40 νέα επεισόδια με καινούργιες περιπέτειας του Φινέα, του Φερμπ, της αδερφής τους Κάντας και του Πέρι Πλατύποδα, τα οποία θα χωριστούν σε δύο σεζόν. 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς, πρωταγωνιστούν τα δύο ετεροθαλή αδέρφια που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη βαρεμάρα και να κάνουν κάθε μέρα των καλοκαιρινών διακοπών τους να μετράει, φυσικά βασανίζοντας την αδερφή τους Κάντας. Στις περιπέτειές τους μπλέκεται και το κατοικίδιό τους ο Πέρι Πλατύποδας, που στην πραγματικότητα είναι ένας μυστικός πράκτορας που προσπαθεί να σταματήσει τα σχέδια του στανικού επιστήμονα Δρ. Ντούφενσμιρτς. 

"Ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση της καριέρας μου να βλέπω πώς, μια ολόκληρη γενιά παιδιών και γονέων, έχουν αγκαλιάσει τους χαρακτήρες και το χιούμορ του Phineas and Ferb", ανέφερε ο Povenmire σε δήλωσή του. "Ανυπομονώ με ανυπομονησία να ξαναβουτήξω στη σειρά γι' αυτούς και για μια ολόκληρη νέα γενιά".

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2008 στο Disney Channel και το Disney XD παράλληλα, με τη βασική σειρά να ολοκληρώνεται το 2015. Ακολούθησαν έπεται πολλά specials και τηλεταινίες, με τη νεότερη να είναι το Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe, που προβλήθηκε μέσα από το Disney Plus. 

Σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, καθώς για τέσσερις σεζόν προβαλλόταν μέσα από την ΕΤ1 από το 2008 έως το 2012. 

Tags: