Το BLEACH παίζει στο Disney Plus με όλες τις σεζόν του!

Επενδύει και στα anime η streaming υπηρεσία της Disney
12 Ιανουαρίου 2023 19:26
Το BLEACH παίζει στο Disney Plus με όλες τις σεζόν του!

Σε μια αναπάντεχη έκπληξη το ελληνικό Disney Plus ανακοίνωσε πως διαθέτει πλέον το Bleach, μια από τις διασημότερες και πιο θρυλικές anime σειρές που βγήκαν ποτέ. 

Όχι μόνο αυτό αλλά θα βρείτε στον κατάλογό του και τις 16 σεζόν με τα 366 συνολικά επεισόδια του. Δείτε την ανακοίνωση της Disney: 

 

Η ανάρτηση του ελληνικού Disney Plus μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως θα έρθει κι άλλο περιεχόμενο Bleach. Άλλωστε τον περασμένο Οκτώβριο η VIZ Media είχε κλείσει συμφωνία με το Disney+ για την διάθεση της νέας σειράς "Bleach: A Thousand Year Blood War", επομένως ενδέχεται να κυκλοφορήσει και αυτό στον ελληνικό κατάλογο. 

To Bleach δημιούργησε ο Tite Kubo ως manga αρχικά το 2001 διανύοντας μια 16ετή πορεία 74 τόμων. H anime σειρά κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία Noriyuki Abe και διήρκησε 366 επεισόδια, καθώς η προβολή του ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου του 2012. 

Για όσους δε γνωρίζουν, το Bleach ακολουθεί την ιστορία του Ichigo Kurosaki, ο οποίος καταφέρνει να αποσπάσει τις δυνάμεις του Soul Reaper (μια μετενσάρκωση του Χάρου) από έναν άλλο Soul Reaper, τη Rukia Kuchiki. Οι νεοαποκτηθείσες δυνάμεις του τον αναγκάζουν να αναλάβει τα καθήκοντα της υπεράσπισης των ανθρώπων από τα κακά πνεύματα και της καθοδήγησης των ψυχών στη μετά θάνατον ζωή.

Tags: