Για πρώτη φορά το Death Note με ελληνική μεταγλώττιση – Δείτε τα βίντεο

Μέσα από τη συλλογή Death Note Relight
30 Δεκεμβρίου 2022 16:56
Για πρώτη φορά το Death Note με ελληνική μεταγλώττιση – Δείτε τα βίντεο

Η Digital Soul Entertainment κυκλοφόρησε μία νέα συλλογή του Death Note Relight, η οποία έρχεται σε DVD μορφή και είναι πλήρως μεταγγλωτισμένη στα ελληνικά. Ωστόσο, αν θέλετε να ακούσετε το ιαπωνικό βερσιόν, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα, μιας και σας δίνεται η δυνατότητα και για επιλογή ελληνικών υποτίτλων.

Πρόκειται για όλη την ιστορία της ιαπωνικής σειράς “Τετράδιο Θανάτου” που είναι συμπυκνωμένη σε δύο μέρη και με επί πλέον σκηνές. Όλα αυτά σε δύο δίσκους DVD.

Ο Νίαρ (Βούλα Κώστα) προσπαθεί να μπει στο μυαλό τού Κίρα την στιγμή που ο Μικαμι (Γιάννης Τσούτσιας) υπό τις οδηγίες της Τακάντα (Έλενα Δελακούρα) ξεκινά την «διαγραφή» όλης τής ομάδας που δρα κατά του Κίρα.

Η περιγραφή της συλλογής:

Στον κόσμο των θεών τού θανάτου, ο Σινιγκάμι Ρυούκ αναπολεί την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής του. Όλα αυτά έγιναν πολλά χρόνια πριν. Το αστέρι τού σχολείου Λάιτ Γιαγκάμι βρίσκει ένα τετράδιο, το αποκαλούμενο “Τετράδιο Θανάτου”.

Είναι το βιβλίο ενός θεού τού θανάτου, το οποίο έχει την απίστευτη δύναμη να σκοτώνει τους ανθρώπους, των οποίων το όνομα καταγράφεται σε αυτό. Αυτή η ανακάλυψη θολώνει τις γραμμές μεταξύ καλού και κακού για τον φανατικό τής δικαιοσύνης και σύντομα φιλοδοξεί να γίνει ο θεός ενός άνευ εγκληματικότητος κόσμου τής δικής του δημιουργίας.

Αλλάζει μεταξύ των ρόλων τού “Κίρα” του σωτήρα και δικαστή των εγκληματιών και τού Λάιτ, τού βοηθητικού και έξυπνου νέου, που βοηθά τον αντίπαλό του, ιδιωτικό ερευνητή L, να πιάσει τον Κίρα…

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συλλογή διαρκεί 215 λεπτά και μπορείτε να βάλετε τη γλώσσα είτε στα ελληνικά, είτε στα ιαπωνικά. Επιπροσθέτως υπάρχει και επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τον player που ακολουθεί.

Tags: