Nier Automata Ver 1.1a: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του anime

Δείτε το νέο προωθητικό trailer
28 Δεκεμβρίου 2022 18:08
Nier Automata Ver 1.1a: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του anime

Και επίσημα, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της anime προσαρμογής του Nier: Automata μπορεί να ξεκινήσει! Συγκεκριμένα, η Square Enix και η Aniplex ανακοίνωσαν επιτέλους πότε ακριβώς θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του σόου, δίνοντας συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας και ένα νέο trailer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το NieR: Automata Ver1.1a που βασίζεται στο εξαιρετικό hack ‘n’ slash παιχνίδι του Yoko Taro και της PlatinumGames, αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται λίγο μετά την πρωτοχρονιά. Ειδικότερα το ντεμπούτο του σόου έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιανουαρίου του 2023. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, δόθηκε στη δημοσιότητα και το προωθητικό βίντεο ‘Promotion File 008’, το οποίο αν και σύντομο προσφέρει μια χορταστική ματιά στη δράση του anime και τους διάφορους χαρακτήρες του, όπως την πρωταγωνίστρια 2B.

Όσον αφορά την πλοκή του σόου, η μετάφραση της Ιαπωνικής περιγραφής αναφέρει:

Στο μακρινό μέλλον, η ανθρωπότητα χάνει από τη συντριπτική δύναμη των «μηχανικών μορφών ζωής» που έχουν υπό τον έλεγχό τους οι εξωγήινοι. Η "2B" που ανήκει στην πρόσφατα οργανωμένη μονάδα από Androids "YoRHa" θα ριχτεί σε μια σκληρή μάχη για να καταλάβει ξανά τη Γη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το ‘Promotion File 008’ trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του anime.