Η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στον Ash αποκαλύπτει το αγαπημένο της Pokémon

Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε
26 Δεκεμβρίου 2022 15:50
Η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στον Ash αποκαλύπτει το αγαπημένο της Pokémon

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Sarah Natochenny αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της Pokémon. Ίσως τη γνωρίζετε καλά αν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά με αγγλικό dub, μιας και δανείζει τη φωνή της στον Ash Ketchum, καθώς και σε πολλά άλλα Pokémon. Όπως όλα δείχνουν, το αγαπημένο της πλάσμα είναι αυτό που φαντάζεστε.

Εκείνη έδωσε μια συνέντευξη στο IGN και μίλησε για τα τελευταία επεισόδια της σειράς, για το παγκόσμιο πρωταθλητή Ash Ketchum, αλλά και για το αγαπημένο της Pokémon. Έτσι, τη ψήφο της έδωσε στον Pikachu, τον οποίο και λατρεύει από την αρχή της σειράς.

Ο Pikachu είναι ο καλύτερός μου φίλος. Pikachu λένε και τη γάτα μου. O Pikachu είναι γλυκούλης και το πιο χαριτωμένο πλάσμα που έχει σχεδιαστεί ποτέ ή έχει βρεθεί σε animated σειρά.

Εκείνη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Ash και τους φίλους του και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter δήλωσε τα εξής:

Ήταν εξαιρετικό προνόμιο να δώσω τη φωνή μου στον Ash για 17 χρόνια. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο τελευταίο του κεφάλαιο, θα ζει πάντα στις καρδιές και των επόμενων γενεών. Θα τον κρατήσω παρόντα για όλους μας, με όποιον τρόπο μπορώ.

Για την ιστορία, ο Ash Ketchum έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο πριν από μερικές εβδομάδες, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα σπέσιαλ 11 επεισόδια, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγή: TheGamer

Tags: