Pokémon: Στο νέο επεισόδιο ο Ash βρέθηκε με έναν παλιόφιλο μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Δάκρυα χαράς οι fans!
17 Δεκεμβρίου 2022 12:33
Pokémon: Στο νέο επεισόδιο ο Ash βρέθηκε με έναν παλιόφιλο μετά από 24 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Έχουν μείνει 11 επεισόδια για να ολοκληρωθεί η ιστορία του Ash Ketchum και του Pikachu στην anime σειρά των Pokémon και μόλις τώρα ήρθε στη δημοσιότητα μία είδηση που σίγουρα θα χαροποιήσει τους fans. Πιο συγκεκριμένα, ο θρυλικός πρωταγωνιστής μόλις συναντήθηκε ξανά με έναν παλιό του φίλο, ύστερα από σχεδόν 24 χρόνια!

Ήταν Οκτώβριος του 1998 όταν έπαιξε για πρώτη φορά το επεισόδιο “Bye Bye Butterfree”, όπου ο Ash αποχαιρέτησε -για πάντα- το αγαπητό Butterfree Pokémon, το οποίο έφυγε με ένα θηλυκό για να φτιάξει την οικογένειά του. Ναι, καλά καταλάβατε. Στο χθεσινό επεισόδιο, που προβλήθηκε στην Ιαπωνία, ο Ash και ο Pikachu συναντήθηκε ξανά με το συγκεκριμένο Pokémon σε μία φορτισμένη συναισθηματικά σκηνή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την εικόνα, η οποία έγινε viral στο Twitter και μετράει ήδη πάνω από 80.000 likes.

Η συγκίνηση των fans γι’ αυτή τη στιγμή ήταν μεγάλη και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές, καθώς πλησιάζουμε στην τελική ιστορία του Ash Ketchum.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η ιστορία του Ash πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2023 και έχουν μείνει 11 επεισόδια στο Pokémon Ultimate Journeys: The Series για να γίνει αυτό. Μετά, η The Pokémon Company ετοιμάζει ένα καινούργιο σόου, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Paldea Region και θα έχει δύο νέα κεντρικά πρόσωπα.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η ιστορία του Ash θα κάνει ένα μεγάλο time jump και ότι ο ένας από τους δύο νέους χαρακτήρες είναι το παιδί του Ash. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στην Ιαπωνία. Όσον αφορά την Αμερική ή τα δικά μας μέρη, τα νέα επεισόδια του Ash θα καταφθάσουν πιο μετά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2023.

Για την ιστορία, ο Ash Ketchum έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο πριν από μερικές εβδομάδες, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα σπέσιαλ 11 επεισόδια, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Παρακάτω θα βρείτε και τη σκηνή του 1998 με τον Butterfree.

Tags: