Pokémon: Η νέα σειρά είναι γεγονός χωρίς Ash και Pikachu! (trailer)

Με δύο νέους πρωταγωνιστές!
16 Δεκεμβρίου 2022 13:19
Pokémon: Η νέα σειρά είναι γεγονός χωρίς Ash και Pikachu! (trailer)

Η The Pokémon Company δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο YouTube και αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται για το φινάλε του Pokémon Ultimate Journeys: The Series και παράλληλα ανακοίνωσε κάτι καινούργιο. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι περιπέτειες του Ash Ketchum και του Pikachu θα ολοκληρωθούν την επόμενη χρονιά και μετά από αυτό, θα έρθει μία ολοκαίνουργια σειρά.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το νέο anime των Pokémon θα έχει νέους πρωταγωνιστές και θα λαμβάνει χώρα μετά το Pokémon Ultimate Journeys: The Series. Θα είναι η πρώτη σειρά, που μετά από σχεδόν 25 χρόνια, θα έχει άλλα κεντρικά πρόσωπα που ονομάζονται Liko και Roy, οι οποίοι θα είναι στο Paldea region.

Μάλιστα, αυτή η σειρά θα περιλαμβάνει και νέα Pokemon από τα πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo, όπως τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly των Pokemon Scarlet και Violet.

Όσον αφορά τον Ash τώρα, η εταιρία αποκάλυψε ότι μέσα στο 2023, θα κυκλοφορήσει 11 σπέσιαλ επεισόδια και τα ονομάζει ως “Final Chapter”, που θα επικεντρώνεται στον θρυλικό πρωταγωνιστή και στον Pikachu. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ετοιμαστείτε από τώρα για να αποχαιρετήσετε τον Ash, καθώς μετά το φινάλε του Pokémon Ultimate Journeys: The Series θα δείτε άλλα κεντρικά πρόσωπα.

Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Ash και του Pikachu θα παίξει στις 13 Ιανουαρίου του 2023 στην Ιαπωνία και θα περιλαμβάνει 11 νέα επεισόδια.

Για την ιστορία, ο Ash Ketchum έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο πριν από μερικές εβδομάδες, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα σπέσιαλ 11 επεισόδια, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: