Record of Ragnarok II: Το επίσημο trailer έφτασε και είναι “πορωτικό“

Τα νέα επεισόδια θα καταφθάσουν τον Ιανουάριο
24 Νοεμβρίου 2022 20:59
Record of Ragnarok II: Το επίσημο trailer έφτασε και είναι “πορωτικό“

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser βίντεο από το Record of Ragnarok II (Τα Χρονικά του Ράγκναροκ II), το οποίο αναμένεται να χωριστεί σε δύο μέρη και να καταφθάσει με δέκα επεισόδια τον Ιανουάριο.

Ετοιμαστείτε για μία επική συνέχεια όπως λέει η υπηρεσία, η οποία είναι φυσικά βασισμένη από τα θρυλικά manga που δημοσιεύονται στο Monthly Comic Zenon. Μάλιστα, έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, που έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα!

Το Record of Ragnarok II αποκαλύπτεται από το Netflix με ένα επικό trailer

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:

Το πρωτότυπο επιτυχημένο μάνγκα έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο είδος του, συμπεριλαμβανομένου του Kono Manga ga Sugoi! το 2019 για τους άνδρες αναγνώστες, το εθνικό βραβείο προτεινόμενων κόμικ από υπαλλήλους βιβλιοπωλείων για το 2019 και το 2ο βραβείο Manga Shimbun!

Αυτόν τον έντονο κόσμο φέρνει στην οθόνη η Graphinica, το στούντιο κινουμένων σχεδίων πίσω από το "Juni Taisen: Zodiac War" και "Hello World", που έχει αποδώσει πολλές άγριες 3D CGI μάχες σε άνιμε όπως τα "Blade of the Immortal", "Promare" και "Girls und Panzer".

Οι 13 μάχες σώμα-με-σώμα ανάμεσα σε εκπροσώπους θεών και ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιβίωση της ανθρωπότητας ξεκινούν για άλλη μια φορά! Το αίμα ρέει και οι γροθιές φουντώνουν σε αυτές τις έντονες μάχες ισχυρών πεποιθήσεων!

Το anime θα αποτελείται από 15 επεισόδιο, με το 1ο μέρος (επεισόδια 1-10) να κάνουν πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2023, ενώ το 2ο μέρος (επεισόδια 11-15) θα έρθουν αργότερα. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.