Eminem εναντίον Spider-Man στο νέο επικό cross-over της Marvel

Για ένα εξαιρετικά συλλεκτικό τεύχος κόμικ
22 Νοεμβρίου 2022 22:56
Eminem εναντίον Spider-Man στο νέο επικό cross-over της Marvel

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση προέβη η Marvel, η οποία συνεργάστηκε με τον Eminem για ένα εξαιρετικά σπάνιο τεύχος του 'Amazing Spider-Man' #1.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία σκοπεύει να φέρει στην αγορά μια νέα έκδοση του γνωστού κομικ που ξεκίνησε το Amazing Spider-Man franchise, για το οποίο έχουν βγει μέχρι και ειδικές ταινίες. Η ιδιαιτερότητα; Σαν μια σκηνή βγαλμένη από το 8 Mile, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους ο Eminem μονομαχεί με τον Spider-Man για να αποφασιστεί ποιος είναι ο καλύτερος στο freestyle rapping.

Συνολικά στην αγορά θα έρθουν μόλις 5,000 αντίτυπα μέσα από το Eminem.com, ενώ άλλα 1,000 τεύχη θα πουληθούν μέσα από το TheHaul.com, ξεκινώντας από τις 29 Νοεμβρίου.

Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Eminem δήλωσε:

Ήμουν πάντα μεγάλος fan του Spider-Man, από τότε που ήμουν παιδί. Είναι σίγουρα στο top 5 μου. Οπότε, το να βρίσκομαι σε ένα εξώφυλλο αντιμετωπίζοντας τον Spider-Man είναι μεγάλη συγκίνηση και τιμή.

Από την πλευρά της, η hustl., η εταιρία με την οποία συνεργάστηκε η Marvel για το εν λόγω τεύχος, δήλωσε:

Είναι πραγματικά τιμή μας που έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε τον Eminem και τον Spider-Man στους fans να τραγουδάνε ραπ σε αυτό το επίσημο εξώφυλλο της Marvel. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι οι fans που θα έχουν την τύχη να κρατήσουν ένα από αυτά τα τεύχη, θα έχουν στην κατοχή τους ένα εξαιρετικά περιζήτητο συλλεκτικό κομμάτι.

Δείτε το εξώφυλλο του συλλεκτικού τεύχους του The Amazing Spider-Man με τον Eminem: