The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 – Η ολοκαίνουργια ταινία έρχεται στο Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις οθόνες σας από τον Δεκέμβριο
19 Νοεμβρίου 2022 14:17
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 – Η ολοκαίνουργια ταινία έρχεται στο Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την ολοκαίνουργια ταινία του The Seven Deadly Sin! Ο λόγος γίνεται για το The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 (The Seven Deadly Sins: Μίσος στο Εδιμβούργο - Μέρος 1), το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Όπως μεταφέρει η υπηρεσία, πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία που θα εμπλουτίσει το θρυλικό franchise και έρχεται από τον δημιουργό της σειράς, Nakaba Suzuki. Μάλιστα, η ιστορία του νέου φιλμ θα αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα The Seven Deadly Sins και The Four Knights of the Apocalypse.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τις πρώτες πληροφορίες:

14 χρόνια μετά την ήττα της Φατρίας των Δαιμόνων από το Βασίλειο των Λίονες και την επικράτηση της ειρήνης, ο πρίγκιπας Τρίσταν βασανίζεται, επειδή δεν καταφέρνει να ελέγξει δύο μεγάλες δυνάμεις: τη Φατρία των Δαιμόνων του πατέρα του, του Μελίοντα, ο οποίος ήταν αρχηγός των Επτά Θανάσιμων Αμαρτημάτων ως ο Δράκος της Οργής, και τη Φατρία της Θεάς της μητέρας του, της Ελίζαμπεθ.

Όταν απειλείται η ζωή της Ελίζαμπεθ, ο Τρίσταν φεύγει από το βασίλειο και κατευθύνεται προς το Εδιμβούργο, όπου ο Ντέθπιρς, που ήταν κάποτε μέλος της ομάδας των Ιερών Ιπποτών του βασιλείου, των Πλειάδων του Κυανού Ουρανού, διατηρεί το κάστρο του. Αλλά τι προθέσεις έχει ο Ντέθπιρς;

Ο τροχός της μοίρας αρχίζει να γυρνά και παρασύρει και το "The Seven Deadly Sins"…

Το The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 20 Δεκεμβρίου 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.