JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean: Δείτε το επικό trailer από το φινάλε!

Σε λίγες ημέρες πρεμιέρα στο Netflix
18 Νοεμβρίου 2022 18:47
JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean: Δείτε το επικό trailer από το φινάλε!

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean (JoJo's Bizarre Adventure Πέτρινος Ωκεανός). Τα επεισόδια 25-38 του φινάλε δηλαδή, πρόκειται να παίξουν αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία σε λίγες ημέρες.

Οι νέες πληροφορίες του Netflix αναφέρουν τα εξής:

Το τελευταίο κεφάλαιο, θέατρο της καταληκτικής μάχης ανάμεσα στην οικογένεια Τζόσταρ και τον Ντίο, που το πεπρωμένο τους είναι συνυφασμένο εδώ και αιώνες, ξεκινά!

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

2011, Ηνωμένες Πολιτείες, Φλόριντα. Η Τζολίν Κούτζο ενοχοποιείται για ένα έγκλημα και φυλακίζεται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Γκριν Ντόλφιν Στριτ, γνωστή και ως το "Ενυδρείο". Θέλοντας να τη βγάλει έξω, ο πατέρας της Τζόλιν, Τζόταρο Κούτζο, έρχεται να την επισκεφτεί... όμως αυτό ακριβώς σχεδίαζε από την αρχή η μυστηριώδης Παρουσία κι ο εγκέφαλος, το Χλωμό Φίδι. Το Χλωμό Φίδι θέλει αυτό που βρίσκεται στη μνήμη του Τζόταρο: "ένα μονοπάτι για τον Παράδεισο" που αναζητούσε ο Ντίο, τον οποίο νίκησε ο Τζόταρο πριν από πολύ καιρό.

Το νέο trailer του JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean τα έχει όλα!

Το Χλωμό Φίδι επιτίθεται τον Τζόταρο και του αφαιρεί τόσο την ικανότητα της Παρουσίας όσο και τη μνήμη του με τη μορφή δίσκων, αφήνοντάς τον σε αδρανή κατάσταση. Προκειμένου να ανακτήσει τους δίσκους του πατέρα της, η Τζολίν αποφασίζει να παραμείνει στη φυλακή.

Μαζί με τις νέες της συντρόφους, Έρμες Κοστέλο, F.F., Εμπόριο Αλνίνο, Μετεωρολόγο και Ναρσίσο Αναστέζια, η Τζολίν μάχεται ενάντια σε άλλους κυρίαρχους παρουσίας που έχουν διεισδύσει στη φυλακή, ώστε να μπορέσει να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το Χλωμό Φίδι και να διεκδικήσει την ικανότητα Παρουσίας και τη μνήμη του πατέρα της.

Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα την 1η του Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.