Pokémon: Μάθαμε τι θα κάνει ο Ash από εδώ και πέρα

Η Rica Matsumoto απαντάει…
14 Νοεμβρίου 2022 12:03
Pokémon: Μάθαμε τι θα κάνει ο Ash από εδώ και πέρα

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο πρωταγωνιστής του Pokemon, Ash Ketchum, έγινε επιτέλους ο καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο. Ωστόσο, πολλοί fans αναρωτιούνται τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Ash, μιας και κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του.

Φαίνεται πώς την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει η voice actor (στην Ιαπωνία) του Ash, Rica Matsumoto, η οποία έδωσε μία συνέντευξη και άφησε μερικά “hints” για το μέλλον του χαρακτήρα.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Παρόλο που ο Satoshi (έτσι ονομάζεται ο Ash στο ιαπωνικό anime) έχει κερδίσει τον τίτλο του δυνατότερου Pokémon trainer, δεν έχει γίνει ακόμα ο “master” που ονειρεύεται. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που άρχισα να παίζω τον Satoshi και έχει δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης μάχης.

Τα παιδιά που παρακολούθησαν την πρώτη σειρά το 1997, έχουν μεγαλώσει και νομίζω ότι κάποιοι έχουν απομακρυνθεί από το anime. Είναι ένα βήμα μακριά από το να γίνει ο πιο δυνατός στον κόσμο των Pokémon. Παιδιά και ενήλικες, υποστηρίξτε τον Satoshi!

Με πιο απλά λόγια, η Rica Matsumoto, είναι σα να λέει ότι έχει μείνει ακόμα δρόμος για τον Ash για να γίνει ο Pokémon Master που ονειρεύεται και απ’ ότι φαίνεται ίσως τον ξανά δούμε στη σειρά.

Pokémon: Μετά από 25 χρόνια, ο Ash Ketchum είναι επιτέλους ο καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο!

Το anime έπαιξε για πρώτη φορά στο ιαπωνικό δίκτυο TV Tokyo τον Απρίλιο του 1997. Το franchise αυτή τη στιγμή αποτελείται από 7 διαδοχικές σειρές, με τον Ash και τον Pikachu, καθώς και με ένα εναλλασσόμενο cast από άλλους χαρακτήρες.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Journeys", στο οποίο ο Ash έγινε ο "very best", έπαιξε την προηγούμενη Παρασκευή στην Ιαπωνία και προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στα μέρη μας.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Pikachu νίκησε έναν Charizard που άνηκε στον Leon, που σίγουρα αν είστε fans των παιχνιδιών, θα τον θυμάστε ως εκπαιδευτή στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Η μεγάλη αυτή μάχη έγινε κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου τουρνουά Pokemon, που ονομάζεται “Pokémon World Coronation Series Masters Eight”, στο οποίο έρχονται αντιμέτωποι διάφοροι πρωταθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει

Πότε θα παίξει αυτό το επεισόδιο;

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί μέσα από το Netflix την επόμενη χρονιά. Αυτό, όσον αφορά τις ΗΠΑ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα το δούμε στο ελληνικό Netflix.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: