Για την τιμή της ασπίδας παλεύουν στο νέο trailer του Falcon and the Winter Soldier  

Με λίγο παραπάνω Baron Zemo του Daniel Bruhl αυτή τη φορά

Για την τιμή της ασπίδας παλεύουν στο νέο trailer του Falcon and the Winter Soldier

Η Marvel Studios συνεχίζει δυναμικά την προώθηση της δεύτερης live-action σειράς της στο Disney+ που δεν είναι άλλη από το The Falcon and the Winter Soldier, με πρωταγωνιστές τους Anthony Mackie και Sebastian Stan. Οι δύο ήρωες και σύμμαχοι του Captain America θα παλέψουν για να τιμήσουν τη μνήμη του, τη σωτηρία του κόσμου που απειλείται από μια τρομοκρατική οργάνωση και φυσικά για το ποιος θα κληρονομήσει την πολυπόθητη ασπίδα. 

Σε αυτό το trailer όμως παίρνουμε μια χορταστική ματιά από τον Baron Zemo του Daniel Bruhl, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του μετά το "Civil War" για να παίξει με το μυαλό των δύο ηρώων μας αλλά και να τους φέρει στα όριά τους. Η επιρροή από τον Joker του The Dark Knight εδώ είναι εμφανής θα λέγαμε. Παρακάτω θα δείτε και αρκετά επίσημα στιγμιότυπα τόσο μέσα από τα γυρίσματα όσο και από διάφορες σκηνές, με την Sharon Carter της Emily Van Camp, να αποτελεί ένα αναπόσπαστο σύμμαχο των Bucky και Sam. 

Falcon and the Winter Soldier BTS

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία της Kari Skogland, ενώ χρέη showrunners εκτελούν οι Derek Kolstad (John Wick) και Malcolm Spellman. 

To The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021

0 comment(s)

End of content

No more pages to load