Όταν το “Harry Potter” συνάντησε το “The Witcher” – Αυτή είναι η νέα σειρά φαντασίας του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ακούει στο όνομα… “Fate: The Winx Saga”

Όταν το “Harry Potter” συνάντησε το “The Witcher” – Αυτή είναι η νέα σειρά φαντασίας του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την επερχόμενη σειρά φαντασίας, “Fate: The Winx Saga”, το οποίο αναμένεται να προβληθεί σε λίγα εικοσιτετράωρα. Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι το όνομα, πρόκειται για ένα “reimagine” του ιταλικού καρτούν “Winx Club” και ακολουθεί ένα μαγικό ταξίδι πέντε νεράιδων που φοιτούν στο Alfea, ένα μαγικό σχολείο στο “Otherworld”.

Εκεί, θα πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τις δυνάμεις τους, ενώ η ίδια η αγάπη, οι αντιπαλότητες, καθώς και πολλά τέρατα απειλούν την ίδια τους τη ζωή. Πρόκειται για ένα σόου του Brian Young, ο οποίος έχει δουλέψει παλιότερα και στο “The Vampire Diaries” και γενικά όλο το trailer δίνει ένα άρωμα από τα “Harry Potter” και “The Witcher”.

Η πρωταγωνίστρια φαίνεται ότι είναι καινούργια στη μαγεία, αλλά για κάποιο λόγο έχει και μία παράξενη σχέση με το υπερφυσικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Το  Fate: The Winx Saga θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.

3 comment(s)

End of content

No more pages to load