Τo Netflix άνοιξε το δικό του "παραδοσιακό" κανάλι 

Γιατί οι Γάλλοι το προτιμούν...κλασικό

Τo Netflix άνοιξε το δικό του "παραδοσιακό" κανάλι

Ως γνωστόν το Netflix δεν φοβάται να πειραματίζεται με νέα χαρακτηριστικά και τρόπους να διαθέσει τον κατάλογό του, κάτι που όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα. Αυτή τη φορά θέλωντας να κοιτάξει και στο μέλλον των streaming υπηρεσιών αλλά και να προσεγγίζει πιο θερμά ένα ιδιότροπο κοινό δοκιμάζει και επίσημα το πρώτο του παραδοσιακό κανάλι. 

Βλέπετε, οι Γάλλοι το προτιμούν...κλασικό, καθώς προτιμούν να καταναλώνουν το περιεχόμενό τους γραμμικά, όντας διαλεγμένο ήδη για αυτούς, όπως δηλαδή το πρόγραμμα ενός κλασικού τηλεοπτικού καναλιού, αντί να ψάχνουν με τις ώρες αυτό που θέλουν να παρακολουθήσουν. Αυτό είναι το Netflix Direct, το οποίο θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας ένα κανάλι στα πρότυπα των Web TV που για παράδειγμα στην Ελλάδα έχουμε εξοικειωθεί. Ουσιαστικά θα προβάλλει έτοιμο περιεχόμενο από τον κατάλογο γαλλικών, διεθνών αλλά και αμερικανικών ταινιών και σειρών του Netflix. 

Προσφάτως o streaming γίγαντας πρόσφερε κάτι παρόμοιο υπό τη μορφή του Shuffle Play, όμως το προαναφερθέν διαφέρει καθώς το περιεχόμενο μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο. 

Προς το παρόν, το όλο εγχείρημα δοκιμάζεται αποκλειστικά στη Γαλλία και παραμένει άγνωστο εάν η διάθεσή του θα εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες. 

0 comment(s)

End of content

No more pages to load