Η τραγική ιστορία της Selena Quintanilla γίνεται τηλεοπτική σειρά στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ) 

Νέα ματιά στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας

Η τραγική ιστορία της Selena Quintanilla γίνεται τηλεοπτική σειρά στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη νέα δραματική του σειρά, που ακούει στο όνομα, Selena: The Series. Πρόκειται για ένα μίνι σόου που θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα μας διηγηθεί από μια διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή της Selena Quintanilla.

Το 1997, η τότε σούπερ σταρ Selena ανέβηκε στη μουσική σκηνή του Tejano και έμελλε να γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία στην ποπ σκηνή, λίγο πριν δολοφονηθεί από τον πρώην συνεργάτη και φίλο της σε ηλικία 23 ετών. Τώρα, μετά από μια σχεδόν εικοσαετία, το Netflix σκοπεύει να παρουσιάσει μια άλλη πτυχή της ζωής της, από τα πρώτα της βήματα και έπειτα.

Η Christian Serratos του The Walking Dead θα υποδυθεί την τραγουδίστρια και το trailer δείχνει πως μεγαλώνει, πως ανακαλύπτει τη φωνή της, και την τεράστια επιτυχία που είχαν τα τραγούδια της, όπως το "Como la Flor". Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και οι Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez και Seidy López.

Το Selena: The Series αναμένεται να προβληθεί στις 4 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load