Το Penny Dreadful: City of Angels δε θα επιστρέψει – Ακυρώθηκε από το Showtime 

Η πρώτη σεζόν είναι και η τελευταία για το spin-off του Penny Dreadful

Το Penny Dreadful: City of Angels δε θα επιστρέψει – Ακυρώθηκε από το Showtime

Όπως γνωστοποιήθηκε από το Showtime, η spin-off σειρά Penny Dreadful: City of Angels λέει οριστικό αντίο στο κοινό με την πρώτη του σεζόν, αφού ακυρώθηκε και δε θα ανανεωθεί για καινούργιο κεφάλαιο. Το 1ο μέρος έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο τον περασμένο Απρίλιο με ένα εκπληκτικό cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Natalie Dormer, Rory Kinnear και Lin Shaye.

Η είδηση έρχεται απευθείας από το Variety, με το Showtime να ευχαριστεί τους John Logan και Michael Aguilar που δούλεψαν ως παραγωγοί, αλλά και ολόκληρο το cast για την εξαιρετική δουλειά του.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, η spin-off σειρά ήταν πνευματικός διάδοχος της αρχικής ιστορίας του “Penny Dreadful” που λάμβανε χώρα το 1938 με έντονο το κοινωνικό και το πολιτικό στοιχείο. Στην πρώτη σεζόν είδαμε μια τρομερή δολοφονία που είχε σοκάρει το Λος Άντζελες, με τον ντετέκτιβ Tiago Vega να εμπλέκεται σε μια επική περιπέτεια.

Το cast της σειράς συμπλήρωναν επίσης οι εξής ηθοποιοί: Michael Gladis, Nathan Lane, Daniel Zovatto, Lorenza Izzo, Adam Rodriguez, Thomas Kretschmann, Dominic Sherwood, Ethan Peck, Kerry Bishé, Adriana Barraza, Brent Spiner, Amy Madigan, Hudson West, Julian Hilliard, Jessica Garza και Johnathan Nieves.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load