Τα τρελά σχέδια του George Lucas για την live-action Star Wars σειρά του 

Νέες πληροφορίες για το φιλόδοξο "Star Wars: Underworld"

Τα τρελά σχέδια του George Lucas για την live-action Star Wars σειρά του

Τον περασμένο Φεβρουάριο ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας πλάνα από την live action Star Wars σειρά που ετοίμαζε η Lucasfilm υπό την ηγεσία του George Lucas, πριν πουλήσει το franchise στην Disney. Σίγουρα το εγχείρημα έμοιαζε εξαιρετικά φιλόδοξο και με τεχνολογίες εφέ που τότε ήταν ανήκουστες για την εποχή, κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από τα δοκιμαστικά πλάνα που γυρίστηκαν

Ο ιθύνων νους του franchise είχε όμως μερικά εξαιρετικά φιλόδοξα και οριακά τρελά σχέδια για το Star Wars: Underworld, όπως θα ονομαζόταν. Ο σεναριογράφος και παραγωγός Ronald D. Moore μίλησε στο Collider πρόσφατα και έδωσε μερικές ζουμερές πληροφορίες για το project, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "δεν υπήρχε κανένας περιορισμός στο budget της σειράς" και "μια μεγάλη ιστορία που θα ξετυλιγόταν αργά-αργά σε κάθε επεισόδιο".

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε: 

Ήταν ένα πραγματικά γιγαντιαίο εγχείρημα για τον οποιονδήποτε. Δεν ξέρω ποιος άλλος θα ήθελε να το κάνει. Εκείνο τον καιρό ο George μας είπε "γράψτε τα επεισόδια όσο μεγάλα θέλετε και θα τα βρούμε αργότερα". Οπότε στην πραγματικότητα δεν είχαμε κανέναν περιορισμό στο budget. Ήμασταν όλοι έμπειροι τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί γραφείς, οπότε όλοι ξέραμε περίπου τι μπορεί να γίνει θεωρητικά με το budget μιας σειράς. Εμείς τότε είπαμε "ΟΚ αφού μας έδωσε τέτοιο πάσο, θα κάνουμε πραγματικότητα τα λόγια του και θα το κάνουμε τρελό και μεγάλο', επομένως είχαμε μπόλικη δράση, πολλά σκηνικά και τεράστιες σεκάνς. Γενικά, πολύ μεγαλύτερο από ότι θα έκανες σε μια κανονική τηλεοπτική σειρά. 

Αν θυμάμαι καλά ήταν μια μεγάλη πλοκή, μια μεγάλη ιστορία με επεισοδιακά συμβάντα. Ξέρεις, θα υπήρχαν συγκεκριμένα γεγονότα που θα προχωρούσαν τη πλοκή σε εκείνο ή το άλλο επεισόδιο, όμως διηγούταν ένα μεγαλύτερο αφηγηματικό τόξο για τους χαρακτήρες σε εκείνο το σκηνικό. 

Πως θα σας φαινόταν να γινόταν πραγματικότητα αυτό το ιδιαίτερα φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα του Lucas; Ίσως κάποια μέρα η Lucasfilm να επισκεφθεί ξανά αυτό το υλικό για μια μελλοντική σειρά στο Disney+. 

0 comment(s)