Το ‘#blackAF’ είναι η φρέσκια σπαρταριστή κωμική σειρά του Kenya Barris (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ο δημιουργός του ‘black-ish’ υπόσχεται να μας χαρίσει ξανά άφθονο γέλιο

Το ‘#blackAF’ είναι η φρέσκια σπαρταριστή κωμική σειρά του Kenya Barris (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμική ανθολογία #blackAF για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο υποψήφιος για Emmy, Kenya Barris (black-ish) λειτουργώντας επίσης ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ συμπρωταγωνιστεί εν προκειμένω μαζί με την Rashida Jones (Parks and Recreation, Angie Tribeca).

Η πλοκή εστιάζει σε μία φανταστική εκδοχή του Barris ο οποίος υποτίθεται ότι μαζί με τη σύζυγό του, ‘Joya’ (Jones) και την πολυμελή οικογένειά τους ζουν μία άνετη ζωή από την οποία ωστόσο δεν λείπουν τα ευτράπελα, οι επεισοδιακές καταστάσεις και οι παρεξηγήσεις ειδικά σε θέματα όπως τον νεοπλουτισμό, την ανατροφή των παιδιών, τις σχέσεις, τις καταβολές αλλά και την κουλτούρα κάποιου.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Genneya Walton (Extant), Iman Benson (Suits), Scarlet Spencer (Bright), Justin Claiborne (Reverie), Ravi Cabot-Conyers (Justine, The Resident) και ο Richard Gardenhire Jr.

Σε guest εμφανίσεις εδώ θα δούμε τους: Nia Long, Issa Rae, Mike Epps, Lena Waithe, Ava DuVernay, Will Packer, Tim Story, Tyler Perry, Bresha Webb, Kym Whitley, και τον Melvin Gregg.

Το #blackAF που αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια συνολικά, κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer

0 comment(s)

End of content

No more pages to load