Έχουμε νέες αφίξεις στο reboot του ‘Walker, Texas Ranger’ του CW 

Οι Violet Brinson και Kale Culley θα παίξουν δίπλα στον Jared Padalecki

Έχουμε νέες αφίξεις στο reboot του ‘Walker, Texas Ranger’ του CW

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Violet Brinson (Sharp Objects) και Kale Culley (Me, Myself and I) υπέγραψαν για τη συμμετοχή τους στο reboot του Walker, Texas Ranger του CW όπου του cast ηγείται ο σταρ του Supernatural, Jared Padalecki συντονίζοντας και τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής. 

Η επερχόμενη αυτήν ανθολογία που εμπνέεται από την αυθεντική σειρά του ‘90 όπου επικεφαλής του επιτελείου των ηθοποιών ήταν ο Chuck Norris, θα τηρήσει την ανάλογη αισθητική και ύφος. Η ιστορία της έχει να κάνει με τον ‘Cordell Walker’ (Padalecki), έναν χήρο αστυνομικό ο οποίος κάνει μία προσπάθεια να αναθερμάνει τις σχέσεις του με την οικογένειά του ενώ πρέπει να εξιχνιάζει ένα ειδεχθές έγκλημα. Ο ήρωας, πατέρας δύο παιδιών, πάει πίσω στην παλιά του πόλη, το ‘Austin’ αφού μέχρι τότε εργαζόταν ως μυστικός επί μία διετία σε μία πολύ κρίσιμη υπόθεση και καταλαβαίνει πως ένα ακόμη σκοτεινό μυστήριο καλύπτει την γενέτειρά του.

Η Brinson θα ερμηνεύσει την ‘Stella Walker’ την 16χρονη, εύστροφη και ατίθαση κόρη του ‘Cordell Walker’ (Padalecki), ενώ ο Culley τον μικρότερο αδερφό της ‘Arlo’, ένα 14χρονο χαριτωμένο, έξυπνο, φιλομαθές και χαμηλών τόνων αγόρι.

Έχει ήδη επισημοποιηθεί στο σόου η εμφάνιση της Lindsey Morgan (The 100) ως η συνεργάτιδα του ‘Cordell’, η πρώτη γυναίκα στο σώμα των Texas Rangers, και του Keegan Allen (Pretty Little Liars) ως ο ‘Liam Walker’, ένας εύστροφος και ηθικός νεαρός, βοηθός εισαγγελέα και μικρότερος αδερφός του βασικού ήρωα. Παίζουν επιπλέον οι: Mitch Pileggi (The X-Files, Supernatural), Molly Hagan (Sully, Jane the Virgin), Coby Bell (The Gifted), και ο Jeff Pierre (Once Upon a Time).

Ως δημιουργοί του Walker, Texas Ranger αναλαμβάνουν οι Anna Fricke (Being Human, Valor) και Dan Lin (Lethal Weapon). Το κομμάτι της παραγωγής επιβλέπει η CBS Television Studios και το Rideback.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load