Στον 5ο κύκλο του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ είναι ικανός για τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)  

Και φαίνεται να το εννοεί

Στον 5ο κύκλο του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ είναι ικανός για τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο teaser για το 5ο κεφάλαιο της prequel σειράς του Breaking Bad, Better Call Saul των δημιουργών Peter Gould και Vince Gilligan, με τον βραβευμένο με Emmy, Bob Odenkirk να επιστρέφει δυναμικά ως ‘Jimmy McGill’.

Φυσικά όμως, επανεμφανίζονται η Rhea Seehorn ως η ‘Kim Wexler’, ο Michael McKean ως ο ‘Chuck McGill Jr.’, ο Patrick Fabian ως ο ‘Howard Hamlin’, ο Jonathan Banks ως ο ‘Mike Ehrmantraut’, ο Michael Mando ως ο ‘Nacho Vargo’ και ο Giancarlo Esposito ως ο ‘Gus Fring’.

Μετά το σοβαρό γεγονός που έβαλε μία τελεία στην προηγούμενη σεζόν, ο ‘Jimmy McGill’ (Odenkirk) ασκεί δικηγορία πια ως “Saul Goodman” και δεν πρόκειται κανείς να του κόψει τη φόρα σε ό,τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα. Παρόλαυτα, κάτι τέτοιο πυροδοτεί και άλλες μεταβολές για τα επόμενά του βήματα παρακάτω, με τον ήρωα να μην πτοείται καθόλου από κινδύνους που προκύπτουν όσο αναλαμβάνει ως πελάτες του άτομα της παρανομίας που δεν αστειεύονται.

Η 5η σεζόν του Better Call Saul που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο AMC στις 23 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser:

 

0 comment(s)

End of content

No more pages to load