Στο ‘Giri/Haji’ οι παραγωγοί του ‘Chernobyl’ μας βάζουν στα άδυτα της Yakuza (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και το κουβάρι ενός αγωνιώδους noir δράματος ξετυλίγεται στο BBC Two

Στο ‘Giri/Haji’ οι παραγωγοί του ‘Chernobyl’ μας βάζουν στα άδυτα της Yakuza  (ΒΙΝΤΕΟ)

Το BBC Two έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη αστυνομική ανθολογία Giri/Haji (ή αλλιώς Duty/Shame) όπου καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται εδώ ο Joe Barton, με πρωταγωνιστές τους Takehiro Hira και Kelly MacDonald  (Nanny McPhee, Black Mirror).

Το σενάριο του σόου που θα αναπτυχθεί μέσα από οκτώ επεισόδια, αποδίδεται στην αγγλική και στην ιαπωνική γλώσσα. H εταιρεία παραγωγής Sister Pictures με επικεφαλής την Jane Featherstone που ήταν και πίσω από την επιτυχημένη σειρά Chernobyl του HBO, βρίσκεται πίσω και από αυτό το project.

 Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται με φόντο το Λονδίνο και εστιάζει στον ‘Kenzo’ (Hira) έναν επιθεωρητή από το Τόκιο που με ανέλπιστό του βοηθό έναν μικροαπατεώνα αναζητά στους δρόμους της πόλης τον αδερφό του,  ‘Yuto’ (Yosuke Kubozuka) ο οποίος εξαφανίστηκε απροσδόκητα. Ο εν λόγω άνδρας του οποίου η τύχη αγνοείται έχει αναμειχθεί σε παράνομες συναλλαγές με την Yakuza και πλέον διώκεται από τις αρχές για φόνο. Και ο κλοιός μοιάζει να σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον ήρωα ως προς την αποκάλυψη της αλήθειας.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Justin Long (New Girl, Skylander Academy), Will Sharpe (The Dark Universe, Babylon), Sophia Brown, Togo Igawa, Jacob James Beswick, Masahiro Motoki, και ο Charlie Creed-Miles (Peaky Blinders, Silent Witness).

Το Giri/Haji αναμένεται να κάνει πρεμιέρα φέτος στο BBC Two όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα φιλοξενηθεί διεθνώς στη streaming πλατφόρμα του Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

 

1 comment(s)