Το Netflix έρχεται στην E3 2019 με ανακοινώσεις παιχνιδιών 

Ο streaming γίγαντας στον χώρο των videogames

Το Netflix έρχεται στην E3 2019 με ανακοινώσεις παιχνιδιών

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση του, το Netflix έκανε γνωστό ότι θα παρευρεθεί στην E3 2019, με ουσιαστική παρουσία. Και αυτό διότι ο streaming γίγαντας θα ανακοινώσει τα δικά του παιχνίδια. Η μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών απέχει λιγότερο από έναν μήνα και το επίσημο Twitter account του Netflix και της E3 είχαν μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή "τιτιβισμάτων".

Έτσι, το Netflix έκανε tease ότι θα παρουσιάσει το επερχόμενο 8-bit παιχνίδι του Stranger Things και αρκετά ακόμη πράγματα. Αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία ότι οι ανακοινώσεις της θα βασίζονται στα δικά της IP και λογικά θα αναφέρεται στο Original περιεχόμενο της υπηρεσίας της.

 

Μάλιστα η εταιρία αποκάλυψε και το όνομα του panel της, δηλαδή "Bringing your Favourite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games".

Από ότι φαίνεται στόχος της εταιρίας είναι να επεκταθεί και στον τομέα της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών με το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο. Η E3 2019 θα ανοίξει τις πύλες της στις 11 Ιουνίου για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα. 

7 comment(s)