Το cast του Lucifer ανακοινώνει την έναρξη παραγωγής της 4ης σεζόν! 

Και κάπως έτσι ο Έκπτωτος Άγγελος επιβίωσε βρίσκοντας καταφύγιο στο Netflix!

Το cast του Lucifer ανακοινώνει την έναρξη παραγωγής της 4ης σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το επιτελείο των ηθοποιών του Lucifer ανακοίνωσε με βίντεο από το set ότι τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της σειράς ξεκίνησαν κανονικά.

Όπως είναι γνωστό η προσπάθεια των συντελεστών του σόου να επιβιώσει το εν λόγω project απέδωσε τελικά καρπούς μέσα από την συντονισμένη καμπάνια #SaveLucifer έπειτα από την ξαφνική απόφαση του FOX να κόψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πλέον λοιπόν, η μυθοπλασία φαντασίας που εστιάζει στην πιο μοντέρνα και σοφιστικέ εκδοχή του «Άρχοντα της Κόλασης», βρήκε καινούργια τηλεοπτική στέγη στο Netflix

Έτσι μετά από όλα όσα μεσολάβησαν, οι Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, Aimee Garcia, Kevin Alejandro, και Lesley-Ann Brandt, δηλώνουν πως επανέρχονται δριμύτεροι για το 4ο κεφάλαιο της ιστορίας, με ένα βίντεο που τράβηξαν καθώς είναι όλοι στο πλατό. Μεταξύ άλλων, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στο πιστό fanbase τους, τονίζοντας πως το ενδιαφέρον που έδειξαν να σωθούν και να συνεχίσουν οι περιπέτειες του ακαταμάχητου “Διαβολάκου” σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο! Οπότε τους βλέπει κανείς να κραυγάζουν με ενθουσιασμό: «Οι fans τα κατάφεραν! Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Lucifer ξεκινούν από σήμερα στο Netflix!».

Προς το παρόν το διάσημο δίκτυο δεν έχει οριστικοποιήσει το πότε ακριβώς θα επανέλθει το Lucifer στην μικρή οθόνη, αλλά υπολογίζεται κατά προσέγγιση ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα να συμβεί μέσα στο 2019.

1 comment(s)