Το trailer του TENET κρύβει πολλά περισσότερα μυστικά από όσα έχουμε βρει 

Tease από τον πρωταγωνιστή, John David Washington

Το trailer του TENET κρύβει πολλά περισσότερα μυστικά από όσα έχουμε βρει

Το πρόσφατο trailer του TENET -που έκανε πρεμιέρα μέσα από το Fortnite- έφερε μια απαραίτητη ένεση ζωντάνιας στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που προσπαθεί να ανακάμψει εν μέσω του κορωνοϊού, σε μια περίοδο που παραδοσιακά τα blockbusters ελκύουν τους θεατές στις αίθουσες. Εάν νομίζατε όμως ότι το trailer είναι φειδωλό ως προς τις αποκαλύψεις τότε κάνετε λάθος.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, John David Washington, ανέφερε πως το trailer κρύβει πολλά περισσότερα μυστικά απο όσα έχει ανακαλύψει μέχρι τώρα ο κόσμος:

Είναι ενδιαφέρον, επειδή υπάρχουν μικρές μπουκιές και ψίχουλα πληροφοριών για τη ταινία που εκπλήσσομαι πως ο Nolan ήθελε να τα αποκαλύψει. 

Είμαστε εξοικειωμένοι με τις ταινίες του αλλά αυτό μοιάζει με κάτι διαφορετικό. Σαν κάτι που θα δείξει το δρόμο για το μέλλον του σινεμά στα επόμενα 10-15 χρόνια. 

Να θυμίσουμε πως το μόνο που ξέρουμε για την πλοκή του Tenet είναι ότι ο -ακόμη μυστηριωδώς ανώνυμος πρωταγωνιστής- θα πρέπει να αποτρέψει το ξέσπασμα του Γ' Παγκόσμιου Πολέμου και σε αυτό θα παίξει ρόλο η χαλιναγώγηση της αντιστροφής του χρόνου -στοιχείο που θα διέπει και το ξετύλιγμα του μυστηρίου. 

Το TENET έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου, όμως με την κατάσταση λόγω της πανδημίας να είναι ρευστή, η Warner Bros. επέλεξε να μην δείξει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στο τέλος του πρόσφατου trailer, ίσως γιατί το ενδεχόμενο να μεταφερθεί λίγο αργότερα είναι ανοιχτό. 

0 comment(s)

End of content

No more pages to load