Στο ‘The Incoherents’ τέσσερις φίλοι και πρώην rock καλλιτέχνες αναπολούν τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και αποφασίζουν να ξαναστήσουν το γκρουπάκι τους γιατί ποτέ δεν είναι αργά!

Στο ‘The Incoherents’ τέσσερις φίλοι και πρώην rock καλλιτέχνες αναπολούν τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία The Incoherents του Jared Barel, με τον Jeff Auer να υπογράφει το σενάριο συμπρωταγωνιστώντας με τους  Alex Emanuel, Robert McKay, Walter Hoffman, και τον Casey Clark.

Η πλοκή του φιλμ εστιάζει σε τέσσερις σαραντάρηδες από τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι πλησιάζοντας τη μέση ηλικία συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει γίνει υπερβολικά προβλέψιμη λόγω της ανυπόφορης στασιμότητας όπου έχει περιέλθει. Η εν λόγω παρέα πιο παλιά, τη δεκαετία του ‘90 είχαν δική τους rock μπάντα με το όνομα “The Incoherents”. Επιλέγουν λοιπόν, να πραγματοποιήσουν ένα reunion, να καθαρίσουν τις κιθάρες τους από τη σκόνη σε μια απόπειρα να κυνηγήσουν ξανά την επιτυχία πασχίζοντας ταυτόχρονα να έρθουν πιο κοντά με τη σημερινή νεολαία σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο μουσικό τοπίο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Amy Carlson (Blue Bloods), Annette O’Toole (The Punisher), Kate Arrington (Ray Donovan), Robert McKay (Asunder the Series), Margaret Anne Florence (Sun Records) και η Christine Chang (New Amsterdam).

Το The Incoherents αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες VOD στις 28 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 comment(s)

End of content

No more pages to load