Στο ‘Earth and Blood’ έμποροι ναρκωτικών στήνουν φονική παγίδα στον Sami Bouajila (ΒΙΝΤΕΟ) 

Θα χρειαστεί να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να σώσει ό,τι αγαπά

Στο ‘Earth and Blood’ έμποροι ναρκωτικών στήνουν φονική παγίδα στον Sami Bouajila (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο action φιλμ μυστηρίου Earth and Blood του Julien Leclercq (The Assault), όπου του cast ηγείται ο βραβευμένος με César, Sami Bouajila (The Witnesses), με τους Eriq Ebouaney και Samy Seghir να τον πλαισιώνουν υποκριτικά.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Saïd’ ο οποίος ζει μαζί με την έφηβη κόρη του και διευθύνει ένα εργοστάσιο ξυλείας στα βουνά. Κάποτε αποφασίζει να πουλήσει την επιχείρησή του. Ένας από τους εργαζομένους του εξαναγκάζεται από μέλη ενός καρτέλ να κρύψει εκεί μία μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Όταν κάνει την εμφάνισή της η συμμορία, δεν αργεί η ώρα που ο ‘Saïd’ καταλαβαίνει ότι οι τύποι δεν αστειεύονται. Αν και δεν έχει πολλά άτομα για να περάσει στην αντεπίθεση για να προστατέψει την κόρη του από τα πυρά, ο ήρωας μετατρέπει το μέρος σε ένα αυτοσχέδιο οχυρό. Και όσο αυξάνεται ο αριθμός των απωλειών αθώων τόσο φουντώνει μέσα του η επιθυμία για εκδίκηση. Ένα είναι σίγουρο: θα μετανιώσουν πικρά οι υπεύθυνοι για την πλεκτάνη αυτήν.

Το Earth and Blood έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

0 comment(s)

End of content

No more pages to load