Στο trailer του ‘Abigail’ μία μαγική περιπέτεια ζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ) 

Με πρωταγωνίστρια την Tinatin Dalakishvili

Στο trailer του ‘Abigail’ μία μαγική περιπέτεια ζωντανεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη ταινία φαντασίας Abigail του Aleksandr Boguslavsky ο οποίος επεξεργάστηκε και το σενάριο μαζί με τον Dmitriy Zhigalov, με την Tinatin Dalakishvili να ηγείται του cast εδώ.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ‘Abigail Foster’, μία κοπέλα που ζει σε μία πόλη η οποία καιρό τώρα είναι αποκλεισμένη από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω της μετάδοσης μίας περίεργης ασθένειας. Ο πατέρας της ‘Abby’ ήταν ένα από τα άτομα που υποτίθεται ότι υπήρξε φορέας και τον οποίο τον απομάκρυναν από το σπίτι όταν η ηρωίδα ήταν έξι ετών. Σήμερα πια, η ‘Abby’ επιλέγει να αψηφήσει τις διαταγές που έχουν από αυτούς που τους διοικούν και να ψάξει τον γονιό της. Θα βρεθεί όμως προ εκπλήξεως όταν μια μέρα διαπιστώνει ότι η γενέτειρά της είναι ένας τόπος άσκησης μαγείας, και πως και η ίδια έχει υπερδυνάμεις για τις οποίες μέχρι τότε δεν είχε ιδέα. Από τη στιγμή που μαθαίνει την αλήθεια αποφασίζει να φτάσει στον προορισμό της πάση θυσία.

Στο Abigail συμμετέχουν επιπλέον οι ηθοποιοί: Gleb Bochkov, Rinal Mukhametov, Eddie Marsan, Artyom Tkachenko, και η Ravshana Kurkova. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 comment(s)