Στο ‘Premature’ ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο ξεκινά μεταξύ δύο καλλιτεχνών (ΒΙΝΤΕΟ)  

Όμως θα πρέπει να αναμετρηθούν και με τις δυσκολίες της ενηλικίωσης

Στο ‘Premature’ ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο ξεκινά μεταξύ δύο καλλιτεχνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αισθηματικό δράμα Premature του Rashaad Ernesto ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με την Zora Howard που πρωταγωνιστεί εν προκειμένω, ενώ δίπλα της παίζει ο Joshua Boone.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στο Harlem, μέσα καλοκαιριού όταν δηλαδή η 17χρονη ποιήτρια Ayanna (Zora Howard), ζει το τελευταίο διάστημα στη γενέτειρά της λίγο πριν μπει στο πανεπιστήμιο. Την περίοδο αυτή κάνει γνωριμία με έναν νεαρό μουσικό, τον ‘Isaiah’ (Boone) ο οποίος έχει μετακομίσει πρόσφατα στη γειτονιά της. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες λοιπόν, έρχονται πιο κοντά. Παρόλαυτα, όταν η κοπέλα σταδιακά συνειδητοποιεί ότι οι προκλήσεις της ενήλικης ζωής γίνονται ακόμη πιο έντονες, αρχίζει να προβληματίζεται για το εάν θα καταφέρουν να κρατήσουν αυτό που έχουν. Καθένας τους καλείται να κοιτάξει κατάματα τα θέλω του και τον άλλον απέναντί του, παίρνοντας μία απόφαση καθοριστική για το μέλλον του.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Michelle Wilson, Alexis Marie Wint, Imani Lewis και η Tashiana Washington.

Το Premature έχει οριστεί να προβληθεί στις Η.Π.Α. από την IFC Films στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 comment(s)